Jumaat, April 08, 2011

segmen : blog saya nak popular macam blog En Ben...



Cik Kecik Itu Comel wat segmen lagi...
dulu dah masok satu segmen ni...
segmen kenangan sekolah menengah...
kali nie segmen laen pulak...
segmen : blog saya nak popular macam blog ........
tutup malam ni kol 11:59 malam...


klik banner untuk join...
_______________________

a) bilangan follower korang sekarang?
475 jer...

b) kenapa korang pilih blog tu? apa yang best tentang blog dia? dia dah follow blog korang?
bile die tulis satu entry tu, berduyun duyun pembaca baca dan komen... ada je idea dia bile menulis... tiap kali dia wat segmen, mesti laris macam goreng pisang panas... cube tanya kat blogger laen, kenal tak Ben Ashaari ??? mesti dorang akan jawab ya... bukan jeles tapi sy berbangga dan kagum sebenarnya... lagipon sape yang follow dia dari mula dia berblog tentu tahu betapa susah dan payahnya dia nak sampai ke tahap nie... bukan mudah ye... macam yang sy cakap aku entry lepas... kena pelan-pelan kayuh... sy dah check kat follower tadi, dia belom follow blog sy... huwaa....

c) bagi korang mana yang penting, follower atau pembaca setia?
pembaca setia no 1... follower tu no 2...

d) apa yang best tentang blog korang?
macam-macam ada kat blog sy ni... kalo tak percaya, cube tengok sat...

e) impian korang dalam dunia blog ni?
untuk menaekkan lagi blog ni supaya terkenal dalam Malaysia... lepas tu baru bole pergi peringkat world... Insyallah...


p/s : mata dah neak sembam...


;']

4 comments:

Liza @ Adzriel AB berkata... [Reply]

wah...hebat2... i like!

GiveAsh berkata... [Reply]

wah join GA jugak..gud luck boss!!..

Nour Akmal berkata... [Reply]

thanks join..

link awk ni dh disenaraikan dalam entry baru sy..jom lihat..=)

anny berkata... [Reply]

anny join jugak..jom terjah blog anny gak~~