Khamis, Mac 24, 2011

SEGMEN Kenangan zaman sekolah menengah...





kali nie j0in segmen Cik Kechik Itu Comel...
best jugak mengimbau zaman sek0lah menengah...
macam-macam ada...


a) subjek yang paling korang suka?

BM, Sejarah ngan Sains...


b) subjek yang paling korang tak suka?

bahasa arab k0t...


c) cikgu kesayangan korang? kenapa korang sayang dia?

Cikgu Jamaliah ngan Ustaz Salim... dorang nie suami isteri... Cikgu Jamaliah nie sopan santun, lemah lembut... bole cakap perempuan melayu terakhir... bertudung labuh + berjubah... die ajar subjek BM ngan Sejarah... dua-dua subjek dia aku dapat A... Ustaz Salim plak start ngajar kat sek0lah lepas die abes belajar kat Jordan... orangnye tegas dan bertanggungjawab... selalu jagi imam kat masjid depan sek0lah... paling suka kal0 die baca khutbah jumaat...


d) apa kenangan yang paling korang tak boleh lupakan masa zaman sekolah dulu..?

baru f0rm 1 tapi dah rasa pengalaman kena histeria... bukan aku ye tapi pelajar p0mpuan... seram tak ??? masa tue plak bulan puasa... ade few pelajar lelaki yang kena panggil untuk azan di 4 penjuru asrama p0mpuan... aku salah sorang yang terlibat... bole tengok keadaan pelajar pompuan masa tue... kecut perut gak...


e) apa nasihat korang pada budak2 sekolah zaman sekarang ni...?

belajar bet0l-bet0l yer... jangan ingat nak bercintan cintun... tak ke mana p0n... pelajaran tue paling penting... tumpukan perhatian dalam bile cikgu ngajar...


p/s : ketua pelajar sek0lah ye...


;']


17 comments:

storyfromme berkata... [Reply]

cikgu kesayangan aku cikgu mazly.dulu die kurus je.sejak da kawen ne da macam teddy bear da.

Nour Akmal berkata... [Reply]

thanks join..
biasenya sbjk yg kite selalu dpt A tu la yg kite suka..tul tak..?

tapi knp tak tgglkn link ni kat entry sy..senang sy nak check..=)

solo molo berkata... [Reply]

> storyfromme : hahaha...tak abek ngata cikgu ye...

solo molo berkata... [Reply]

> Nour Akmal : sy baru je tinggalkan link... cube check...

pwincess Lov3y dOv3y berkata... [Reply]

wah.
mst seram kan time azan sambil terdengar2 bdk pompuan tu mnjerit2.

solo molo berkata... [Reply]

> pwincess Lov3y dOv3y : tau takpe...ketaq lutut cheQ masa azan tue...

sinalkogame berkata... [Reply]

waw.. Artikel yang menarik.. Jangan sungkan balik komentar ya..

✖nedd✖ berkata... [Reply]

skola agama ek dulu ? skola mne?

solo molo berkata... [Reply]

> sinalkogame : baek pak...

solo molo berkata... [Reply]

> ✖nedd✖ : yup... sek kt parit, perak...

*47!k@# berkata... [Reply]

dah dtg terjah ni..ngee~
bace sini de nme cik solo.. http://snasatieka.blogspot.com/2011/03/bukti-acms-dera-student-praktikal.html

solo molo berkata... [Reply]

> *47!k@# : tQ singgah...

Nour Akmal berkata... [Reply]

hye..dh buat entry tntg segmen sy ni..jom bc..ade link kamu..

MyRa QuEeN berkata... [Reply]

sme la de pengalaman gak..dlu kt hostel penah sehari lebih 10 orang kne histeria..mmg xleh lupe...
http://ctqueen.blogspot.com/2011/03/segmen-kenangan-zaman-sekolah-menengah.html
jom bce cte maira jge..

solo molo berkata... [Reply]

> Nour Akmal : ye ker? tQ2... lepas nie sy terjah...

solo molo berkata... [Reply]

> MyRa QuEeN : serius gabra masa tue... dahla tahun pertama dok asrama... kena plak time bulan puasa...haishhh...

solo molo berkata... [Reply]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.