Khamis, Mac 24, 2011

tak reti bawak motor...



aku dari kecik selalu jadi pembonceng jer...
masa kecik naek moto ngan ayah...
korang percaya tak kalo aku cakap...
aku tak reti bawak motor...
jangan nak gelak-gelak ye...
nie pengakuan ikhlas...
memang tak reti langsung ye...
maybe sebab masa kecik penah eksiden...
kena langgar ngan m0to...
fobia k0t ???

kekadang terpikir jugak best ker naek m0to ???
ser0nok ker merempit tue ???
best ke cil0k mencil0k nie ???


p/s : korang rasa-rasa best tak ???


;']


30 comments:

iz berkata... [Reply]

gua pun sama..leh bawak moto..lesen je x amik lagi..umur dah makin meningkat ni..malas tul nak amik lesen..

solo molo berkata... [Reply]

> iz : lu kire ok br0, bole gak bawak moto... gua nie ??? harammm ye...

cik gege berkata... [Reply]

klu nak rs feel dia. g kat tempat game yg ada mto x bgerak tu, mto then bwk jela.... br tau cmne aksi rempit...=)

Adzriel AB berkata... [Reply]

bawa motor tak bermakna perlu cilok2. bawa motor kerana keperluan. akak pun tau bawak motor. lesen je tak de. bawak kalau perlu sangat je.

hafiz hafizol berkata... [Reply]

erk... xbest pun bawak moto..
HH pun suka lau org bawak HH.. bukan HH yg bonceng org.. Muahaha...

MisZ Qaisyiah mKe berkata... [Reply]

aik biar btl ni??klu bw beskal tau kan???klu tau, nah ble la tu sdh bw moto...hehe

shereena berkata... [Reply]

beskal pun sy x pndai.hahaha

solo molo berkata... [Reply]

> cik gege : hahaha...selalu maen yg game kete jer...

solo molo berkata... [Reply]

> Adzriel AB : sile amek lesen yer...bahaya tau !~

solo molo berkata... [Reply]

> hafiz hafizol : kan... jadi pembonceng paling best... bole tengok kiri kanan...

solo molo berkata... [Reply]

> MisZ Qaisyiah mKe : besikal sy tau bawak...

solo molo berkata... [Reply]

> shereena : nnt amek lesen besikal tau...

azharr berkata... [Reply]

hehe...best woo naik moto....

Gen Fujita berkata... [Reply]

Ramai gak member tak reti bawak motor, ada yang tak berani dan sebagainya, itu normal. Bagi aku, bukan persoalan best tak best, kita bawak sebab memang kita nak bawak, sama macam bawak kereta jugak, betul tak. Walaupun kadang-kadang rasa seronok senang nak redah traffic jam. He he...

Puan Kutu berkata... [Reply]

haha ruginya tak pandai bwk moto.tp sy dulu pun tak pndai jugak.umo 22 br pandai.haha..

anis h.e.p.i berkata... [Reply]

laki xley bwk moto...cm xcye lorh...hohoho..

thanks erk 4low blik...new entry..singgah2 la..:)

http://anismelon.blogspot.com/2011/03/cara-mendapatkan-cinta-sejati.html

ataicha berkata... [Reply]

naik moto best...

solo molo berkata... [Reply]

> azharr : tuela pasal..ramai yg cakap best...

solo molo berkata... [Reply]

> Gen Fujita : bab redah traffic jam tue memang bet0l... kalo naek moto, bole cepat samapi umah...

solo molo berkata... [Reply]

> Puan Kutu : nie ade lesen moto ker tidak ???

solo molo berkata... [Reply]

> anis h.e.p.i : percayalah ye...

solo molo berkata... [Reply]

> ataicha : tapi anek kete lagi best kan ???

nano berkata... [Reply]

ermm,,ley gelak x???hahahahha muka ala2 nakal + ganaz[jgn mrh] tp xreti bwk moto,,tp tp tp kn,,,kamu hebat,,sbb mngaku,,de laki yg xmi ngaku tau,,sbb nk cover macho,,tp kamu memg ,MACHO LAHHHHH

hahahahaha[geli hati]
tp cilok mnyilok tuh best,,

solo molo berkata... [Reply]

> nano : kejam...kejam...kejam... hahaha...

Ms and Mr Red Ribbon berkata... [Reply]

saya pon xreti bawak moto hehehehe

solo molo berkata... [Reply]

> Ms and Mr Red Ribbon : alkisahnyer...

ekmal berkata... [Reply]

aku pn baru la setaon ni bwk moto, ade moto sendiri pn baru sebulan..so aku fhm perasaan ko..
family aku dari aku kecik x penah ade transport, even moto pn xde so no wonder la aku x reti bwk moto dulu..now da bole dh..hehehe

solo molo berkata... [Reply]

> ekmal : kira oklah tue tau bawak moto... senang sket nak bergerak...

cikcomot berkata... [Reply]

wow.. same la kite.. heheh..

xreti jgak.. tapi basikal reti..


:)

solo molo berkata... [Reply]

> cikcomot : basikal tue wajib tahu bawak yer...