Jumaat, Jun 10, 2011

gelagat ketika berjoging...



korang suka berjoging ???
aku suka sangat berjoging...
yang paling utama, untuk kesihatan...
dalam seminggu tu 3 atau 4 kali aku joging...
selalu aku joging kat kawasan area umah je...
tapi kekadang bosan jugak joging kat tempat biasa...
taman metropolitan, kepong selalu aku pergi...

aku suka tengok gelagat mereka yang berjoging...
tak kira tua ke muda ke...
kecik atau besar...
semua ngan ragam tersendiri...

ada yang berlari tak tengok kiri kanan...
ada yang joging, jalan, joging, jalan...
ada yang berlumba...
tak kurang juga yang berlatih untuk masuk marathon...
tapi yang paling tak tahan tengok kapel berjoging...
banyak bersembang dari berjoging...


p/s : tiap kali joging, mesti macam mandi hujan...


32 comments:

♥NuR SyAFiQah♥ berkata... [Reply]

suke gk jogging tp xberkesempatan nk jogging..ni msti bdn tuff kn..bagus2..teruskan usaha anda ;)

nuyui a.k.a miss NUSHA berkata... [Reply]

just joging kemas umah..

nak lari2 anak xmampu... =)

b a m b a m ' s berkata... [Reply]

dah lama x joging..huhuhu.. suka joging gak..cuci mata!wakakakakka..

solomolo berkata... [Reply]

@♥NuR SyAFiQah♥ takde maknanya badan tuff ye... lelmak sedang bermaharajalela kat badan ni...

solomolo berkata... [Reply]

@nuyui a.k.a miss NUSHA takpe... senaman untuk umah cantik...

solomolo berkata... [Reply]

@b a m b a m ' s yang tu memang feberet ye... hahaha...

bersama kak Es berkata... [Reply]

bestnye joging..
kak Es satu family pun layan gak joging. tapi paling best lepas joging kitaorg piknik makan nasi goreng huhuh

solomolo berkata... [Reply]

@bersama kak Es hahaha... nasi goreng tu ok lagi kan dari nasi lemak...

Bro ahmad berkata... [Reply]

sihat la solomolo joging je

farahin nasir berkata... [Reply]

rajinnyerrr.. kalo sy lebeh rela trun court men bedminton or lepak men bola tampar dari jogging.. xmo2!

:)

MUNTAH KUAR PAKU DAN KACA!

solomolo berkata... [Reply]

@Bro ahmad sebab nak kuruskan badan... tu yang rajin sikit...

solomolo berkata... [Reply]

@farahin nasir volleyball ??? feberet solomolo tue... takde geng nak main...

TYNTHA LANA berkata... [Reply]

solo, sebut pasal kapel joging ni kan..haishh, nyampah betul satu hri ni tau.. ade sekapel ni, lari2 itik pastu smbil pelepap2, pukul2 sayang pastu jerit2 manja ala org utan.. depan lana n my mum plak tu..sekian..geli sungguh.

muhamad hanif berkata... [Reply]

wakakaka..

takpatakpa peluh sehat tuuu.

nadia ar-rumaisha berkata... [Reply]

saya suka berjoging tapi kalau seorang mmg tak ada maknanya saya berjoging...sbbkn rumah saye dekat dgn pantai, so biase saya akan joging tepi pantai waktu pagi....

cIk fAtin berkata... [Reply]

wa..syoknya jogging..siap 4, 5 kali seminggu..rajin sungguh

Rahmad berkata... [Reply]

bila lepas joging ketiak aku tambah wangi..

ariana's berkata... [Reply]

Akak turun naik tangga dlm rumah ni berapa kali sehari..dah macam orang jogging juga tak?:)

Rozuan Ismail berkata... [Reply]

selalu jogging dekat stadium depan hostel wan ni.huhu

munirah berkata... [Reply]

huhu..lamenye tak jogging..asyik makan je..badan nak naik dah..

udin berkata... [Reply]

hahaha.. aku jogging ikut mood.. seminggu sekali aja kot.. tu pon kalau free.. :D

afiqazizan berkata... [Reply]

kalau sibuk sangat..fiq takde jogging dalam satu minggu..tapi biasa sekali atau dua kali fiq berjogging..pastu bile berjogging..fiq biasa joging,jalan,joging,jalan..hehe.

solomolo berkata... [Reply]

@TYNTHA LANA hahaha... kureng asam punye kapel...

solomolo berkata... [Reply]

@muhamad hanif memang sihat...

solomolo berkata... [Reply]

@nadia ar-rumaisha wah... bestnye joging tepi pantai...

solomolo berkata... [Reply]

@cIk fAtin nak wat macamane... dah suka berjoging...

solomolo berkata... [Reply]

@Rahmad yang tu baru bau original bro... hahaha...

solomolo berkata... [Reply]

@ariana's Mak Munah pon selalu wat macam tu kak...

solomolo berkata... [Reply]

@Rozuan Ismail wow.. tu dah macam atlit je...

solomolo berkata... [Reply]

@munirah selamat berjoging ye...

solomolo berkata... [Reply]

@udin bizi bebnor nampaknye yob...

solomolo berkata... [Reply]

@afiqazizan solomolo pon selalu wat macam tu... tapi joging dulu bape round, pastu bila tak larat, baru jalan...