Sabtu, Jun 11, 2011

perlibahasa [5]



' bagai bawak Ferrari lelaju tapi sangkut jem jugak macam orang lain yang takde Ferrari... '


p/s : sila patuhi had laju ye...

15 comments:

izyan yasmin berkata... [Reply]

Peribahasa baru ^^,

syarifahsidrus berkata... [Reply]

hehe,,:) jangan riak dengan kereta2 mahal

Rahmad berkata... [Reply]

Sangkut di tengah jalan..
jalan jem or may be lampu merah..

Mohd Hazwan Hashim berkata... [Reply]

sila buku kan peribahasa ini..HAHAHA

Zaara Hayat berkata... [Reply]

bhahahahaha XD

Erk..salam..da puas gelak baru nk bg salam..teeeheee~~ Aku punyala nak bukak entry kau nie bro..last2 tengok kau bg sekerat je perlibahasa..haha~

Umar Faruq berkata... [Reply]

ahaha.. kocek.. aku rase better ko kumpulkan setiap perlibahasa ko.. kira macam khazanah blog ko la.. hehe

bersama kak Es berkata... [Reply]

jem ,traffic light kena stop cam org lain gak hahaha...

teringat ferrari yg beria2 ikut rapat pastu segera dia pecut sambil hon2 kat kak es ... 300m kat depan lampu merah kena stop gak, Kak es berhenti sebelah dia bwahahaha... ambeekkk ko

cik sakura berkata... [Reply]

hehe..peribahasa baru ni..nanti buat koleksi ye then buku kan..

bersama kak Es berkata... [Reply]

akak klik post terkini ttg fish tu tak boleh la...nape ek?

senyumSOYA berkata... [Reply]

hehehe...t la,, beli mahal2 tapi x bley bawak laju2~ heheh

Amey berkata... [Reply]

salam perkenalan.. membalas singgahan dan done follow.. :D

MissDT berkata... [Reply]

sengal peribahasa :p salam kenal :)

ghost writer berkata... [Reply]

gua pakai kuda lagi bagus...

Fiizya Aurora berkata... [Reply]

sape mak munah tu yg suh hang pi beli bra tu??? wah!!! romantiknya..hehehe..biasa la tu pompuan tgk..mesti lam hati dier..wah mamat ni, sportingnya..kih2...

rais berkata... [Reply]

salam perkenalan.. mbals lawatan tuan empunya blog n follow anda skali.. nice komen