Ahad, Mei 01, 2011

hari yang kosong...




kesinambungan dari entry INI...
dan jugak entry INI...
pada 28/4 tak dapat lepas 100 UV...
dapat 53 UV je...
sebab petang tu blog dah jadi not found...
dan kesannya, tengok pada 29/4 tu...
dua-dua part jadi kosong...
pageviews 0 dan Uv pon 0...
tapi Alhamdulillah, semalam dah ok...
lepas dilepaskan...
kena usaha gigih lagi lepas ni...
kot-kot bole dapat lebih 200 uv...


usaha tangga kejayaan kan ???


p/s : selamat hari pekerja dan selamat berhari ahad semua !!!~

22 comments:

Zairie Husin berkata... [Reply]

gud luck :D

en solo berkata... [Reply]

> Zairie Husin : tQ...

elynn aiza ♥ berkata... [Reply]

gu lux..! hope awk dpt ape yg awk nk ;)

republik n9 berkata... [Reply]

hahahah salam kenal

gud luck bro ;)

gedek! berkata... [Reply]

Lost & found!

b a m b a m ' s berkata... [Reply]

naseb baik dah dapat buka belog balik ek!!hehehehhe..

psssttt..UV den dah sampai 200 uv per day..kekekekke.. (kekadang ar..hahah)

padlie berkata... [Reply]

selamat berusaha and good luck!

Mr iZzo (^^,) berkata... [Reply]

good luck!

saLam kenaLan...dr segmen Ben! huhu.. nice blog!(^_^)

sudi2 lah lawat kiter plak ye


http://themrizzo.blogspot.com

en solo berkata... [Reply]

> elynn aiza ♥ : harap-harap macam tu jugak...

en solo berkata... [Reply]

> republik n9 : salam kenal jugak...

en solo berkata... [Reply]

> gedek! : betol tue Uncle...

en solo berkata... [Reply]

> b a m b a m ' s : tau takpe Cik Bam... cuak juga bila kena ari tue... wah, banyak UV Cik Bam tue... apa rahsia ???

en solo berkata... [Reply]

> padlie : tQ br0 !~

en solo berkata... [Reply]

> Mr iZzo : tQ sudi singgah...

Cute MuM berkata... [Reply]

boleh jadi camtue yer..
insyallah boleh dapat..
kita sama-sama usaha rajin2 yer..

Cik Cempaka berkata... [Reply]

jom lah sama-sama berusaha..

en solo berkata... [Reply]

> Cute MuM : harap-harap macam tu jugak.. InsyaAllah...

en solo berkata... [Reply]

> Cik Cempaka : jom... usaha tangga kejayaan...

ct N honey berkata... [Reply]

saya tak pernah sampai 200 uv lagi,marilah usha bersama2
Siapa yang tak suka K-pop baca sini

storyfromme berkata... [Reply]

good luck ye :)

en solo berkata... [Reply]

> ct N honey : ye betol... marilah berusaha bersama-sama...

en solo berkata... [Reply]

> storyfromme : tenkiu...