Isnin, Mei 02, 2011

BEN ASHAARI CARI ENTRI BEST...



klik header untuk sertai...


Ben Ashaari ngah cari entri best...
belek punya belek, aku pilih entri ni...

rimba-warisan-kemensah-part-1

sebab apa aku pilih entri ni ???

entri ni aku paling suka sebab macam-macam ada dalam entri ni... korang tengok je gambar yang aku masukkan dalam entri ni, banyakkan ??? inila kenangan paling aku suka sepanjang aku pegi team outing kat Warisan Rimba, Kemensah... pertama kali menjejakkan kaki di NSK selayang, memborong macam-macam... bersengkang mata di umah Isman nak siapkan bahan-bahan untuk bbQ... aksi Ieza kena campak dalam kolam... kejadian buah durian tergolek dalam kolam... mandi manda yang seronok... bbQ yang memang pecah perut... yang penting, memang aku rindukan suasana macam ni... abeskan masa bersama teman-teman sekerja... berkongsi suka dan duka...



22 comments:

iz berkata... [Reply]

wa..kemain pantas lagi join yer..haha

mcm ni lah berkata... [Reply]

wahhh jap lg sy join

Puteri Kasih berkata... [Reply]

wah lajunya dia join :)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata... [Reply]

pernah pegi kemensah gak dlu..masa zaman skolah ;)
ada org asli kan kat situ..
duriannnn? owh bestnye!

waN Mohd Salim berkata... [Reply]

huhuhuhu pantas nye

en solo berkata... [Reply]

> iz : bukak blog tengok En Ben baru post segmen... tue yg terus join... hahaha....

en solo berkata... [Reply]

> mcm ni lah : sile join ye...

en solo berkata... [Reply]

> Puteri Kasih L ngah takde wat ape2...

en solo berkata... [Reply]

> ♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ : bestkan momma gi kemensah...

en solo berkata... [Reply]

> waN Mohd Salim : wajib dan harus ye...

shafmechy berkata... [Reply]

gud luk juga utk en solo ye

zacky ~786~ berkata... [Reply]

gud luck gak :D

en solo berkata... [Reply]

> shafmechy : tQ br0...

en solo berkata... [Reply]

> zacky ~786~ : tenkiu...

el-janna berkata... [Reply]

wa hebat ben dah post da entry awak
tahniah~~

en solo berkata... [Reply]

> el-janna : tuela... terkejut pon ada...

no_answer berkata... [Reply]

aku dok tercarik entri yg best tuh dah tertinggal ngan korang . huhuhu

Cik Cempaka berkata... [Reply]

waaa, tahniah bro sebab terpilih

cayaaalahhh ^^

en solo berkata... [Reply]

> no_answer : dah jumpa ke belom ???

en solo berkata... [Reply]

> Cik Cempaka : tak sangka terpilih sebab yang masuk pon ramai...

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ berkata... [Reply]

psttt...sini baca, the latest :)

Maxis dah cuakkk! hahah

en solo berkata... [Reply]

> ♥.::cintabunga™blogspot::.♥ : orait !!!~