Selasa, Mei 03, 2011

jeles ngan alongxp...



memang aku jeles ngan alongxp... sebab apa ??? cuba korang masok kat blog dia... apa yang korang perasan ??? tersusun kemas je... mata tengok pon sedap... jari jemari pon rasa ringan je bila nak scroll ke bawah... cuma takdelah sampai nak jilat screen pc ye... gile ko nak jilat screen pc tu... hahaha... serius cakap, memang bila masok kat blog alongxp, aku rasa tenang je... apakah korang sara apa yang aku rasa ??? ce cite ce cite...

actually, entri ni sebab nak join bloglist kat blog alongxp...


bukti penting !!!~


link FB > Ezahd Kocek
link twitter > EzahdKocek


8 comments:

alongxp berkata... [Reply]

kalau ye pon...letak la link ke fb ko ke,page fb ke twitter ke... haiyaa...nsb baek cpat,klu x,aku reject je...hahaha

en solo berkata... [Reply]

hahaha... baru letak...

suha berkata... [Reply]

cik suha jeles ngn along sbb awk jenguk belog along jek,belog cik suha xnk lak jengok huhuk

jom le jenjalan belog cik suha ye,mane la tau lg ok dr along punye hahaha*perasan*

cik suha ade tag awk dlm GA
http://suhasimplelife.blogspot.com/2011/05/first-giveaway-dari-nana.html

b a m b a m ' s berkata... [Reply]

alar..apesal x print screen time CB tgh update entry and bawah alongxp!hahahahah..

suka-suka-hati jek kan den nie.. :D

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ berkata... [Reply]

wahhh..semakin glemer nie, jeles cik bunga ^^

Memang kejam pagi² da buat MAK marahhh!!! isk3...

en solo berkata... [Reply]

> suha : janganla cakap macam tu...

en solo berkata... [Reply]

> b a m b a m ' s : hahaha....

en solo berkata... [Reply]

> ♥.::cintabunga™blogspot::.♥ : sile jeles ngn alongxp ye...