Isnin, April 25, 2011

naik turun, turun naik...



sikit je kan ???


aku tau, korangnye lagi banyak dan meriahkan ??? mesti beratus-ratus dan beriban-riban kan ??? tahniah untuk korang... cuma nak tahu, apa tips atau cara yang korang amalkan untuk dapatkan traffik yang tinggi ye ???

actually untuk minggu lepas aku target nak dapatkan lebih 100 UV sehari... tapi ada 5 hari yang aku berjaya dapatkan dan lagi 2 hari tak... sebab apa tak dapat ???

sebab :

untuk 21/04 - sehari suntuk aku aku tak mengadap pc... ada 3 entry yang aku update pada hari tu iaitu ketulusan , bergurau biarlah berpada-pada dan sikap mental positif... 3 entry ni pon aku update guna sms kat hp je... takde ping kat FB macam yang selalu aku wat dan takde blogwalking... nak berbalas komen pon tak ye...

untuk 24/04 - semua entry yang aku wat untuk hari tue aku dah siapkan awal-awal pada pagi ahad sebab esoknya sehari aku takde kat umah... bermakna semua entry ni aku wat auto-publish... yang ni pon sama, aku takde ping kat FB dan tak blogwalking...


p/s : jadi untuk minggu ni nak cuba dapatkan lebih 100 UV sehari dan maintain... harap-harap berjaya...



13 comments:

budak kampung berkata... [Reply]

yearghhh semangat tu perlu ade bro...aku punye blog pon same...tak ramai yang datang.....tapi tetap truskan gak berblog ni kan hehee

cik sakura berkata... [Reply]

semoga berjaya..cik sakura pun masih belum capai tahap itu..teruskan usaha ye..

b a m b a m ' s berkata... [Reply]

samo lar ngan den! uhukkk~ tp xper.. kita ber-blog just nak share story.. so CB x kesah sgt..keekkeke

pena rozie berkata... [Reply]

Rozie punyer pun tak ramai yg datang. Tp semangat tetap ade. Tu yg penting....

hantu berkata... [Reply]

huk2=(..xramai pon..kalo xblog walking n fb sampai pon 100...50 pon nasib..tapi skang da ada visitor tetap..tq la pada yang tu =) usha, kerja keras n tawakkal tuk orang baru..sob2

solo molo berkata... [Reply]

> budak kampung : blog memang kena teruskan...

solo molo berkata... [Reply]

> cik sakura : marilah bersama kita usaha... chaiyok chaiyok...

solo molo berkata... [Reply]

> b a m b a m ' s : betol tu Cik Bam... berkongsi cerita memang menyeronokkan...

solo molo berkata... [Reply]

> pena rozie : jangan jadi semangat yang hilang sudahle...

solo molo berkata... [Reply]

> hantu : nak carik visitor tetap tu kekadang yang payah...

fyna berkata... [Reply]

belog fyna pown mcm tue gak...
kadang2 naek..kadang turun..

solo molo berkata... [Reply]

> fyna : samalah kita...

Fyqa berkata... [Reply]

wahh untunglah... :)

enjoy blogging...


KAKAK YANG BAIK