Isnin, April 25, 2011

kawan owh kawan...



kadang-kadang kawan tu mcam MAGGI...
time susah kita cari...

kadang kadang kawan tu mcam CHIPSMORE...
sekejap ada sekejap takda...

kadang-kadang kawan tu macam ASTRO...
macam macam ada...

tetapi buatku, kawan tu seperti L'OREAL...
kerana dirimu begitu berharga...


apa-apa pun, kawan tetap kawan...
jangan jadi kawan makan kawan...


p/s : korang kawan yang mana satu ???


19 comments:

NiSha berkata... [Reply]

kalau bole nak jadi kawan yg mcm meggi..
walaupun sebungkus murah jer tp kalau dah lapar dia tetap sedap..

Fizalinolie berkata... [Reply]

Saya tak nak jadi semua itu... Buat apa berkawan. Kalau makan kawan. Baik tak yah kawan terus. LAgi bagus!

solo molo berkata... [Reply]

> NiSha : mee maggi sedap dimasak enk dimakan... hahaha...

solo molo berkata... [Reply]

> Fizalinolie : macam ada sejarah hitam je nie ??? ce cite ce cite...

cik mirae ... berkata... [Reply]

kalo boleh sy nak jadi kawan yg astro.. mcm2 ad.. dn sy cbe berusha untuk mnjd sprti e2.. dn 70% drnye sy brjye jd kwn sprti ini.. sbb sy mmpnyai ramaii kwn2.. n kwn2 pn sng ngn sy.. bkn nx brlgak.. jz nx share ^_^

Nazurah Mohd Noor berkata... [Reply]

kawan ibarat buah dada . kerana ianya selalu ade dengan kite . HEHEHEHE .

adwafarahin berkata... [Reply]

sume kawan adwa ada..hahha

no_answer berkata... [Reply]

aku astro !

loreiel aku ta pakai :D

*astro pun tade sebenarnyer :(

Fifi berkata... [Reply]

huuu all kind of friends dah jumpa. macam related dengan my latest post!

http://farhanaismail.blogspot.com/2011/04/top-5-people-that-i-hate.html

sikit2 la. hehe. i nk jd a person yang orang blh sebut " friends in need are friends indeed " =)

risa berkata... [Reply]

wahhhhhhhh...ai likeeeeee
nak share kat fb ye...
mmuuahhhh

Wahida Nasution Thakhrim berkata... [Reply]

AcHiKz nak jadi kawan macam MAGGI, ASTRO dan L'OREAL.. boleh??

solo molo berkata... [Reply]

> cik mirae : betol tue... kawan pon penting jugak dan yang penting kena pandai jaga hati kawan... tapi kena jaga hati diri sendiri dulu tau...

solo molo berkata... [Reply]

> Nazurah Mohd Noor : hahaha... next !!!~

solo molo berkata... [Reply]

> adwafarahin : bagus Adwa ni...

solo molo berkata... [Reply]

> no_answer : belasah je br0...

solo molo berkata... [Reply]

> Fifi : ye ker ???

solo molo berkata... [Reply]

> risa : bole je nak share... sharing is caring kan....

solo molo berkata... [Reply]

> Wahida Nasution Thakhrim : bole AcHiKz, yang penting niat kita untuk berkawan tue kena betol...

storyfromme berkata... [Reply]

fad kawan seperti l'oreal.