Ahad, Jun 26, 2011

Umar Faruq : Promosi Blog Aku !!!



klik header untuk sertai...


mula sertai dunia blog ni pada 28/12/2008... nama blog yang aku pilih adalah solomolo... mesti ada yang pelik, napa pilih solomolo... sebab masa tu aku single lagi... hahaha... nama tu melekat sampai sekarang... pernah jugak terpikir nak tukar nama blog tapi rasa macam sayang kat 'solomolo'...

kat dalam blog ni aku selalu ceritakan apa yang berlaku di sekeliling dan apa yang aku rasa... aku suka bercerita walaupon kekadang cerita aku tu agak merepek bila korang baca... aku suka buat entri bergambar... kekadang tu banyak gambar dari cerita... entri aku plak pelbagai... ada suka, duka, kelakar, lawak, merapu, merepek dan emosi...

kalo dulu aku wat sehari satu entri tapi sekarang dah up sikit... taknak bagi orang bosan ngan blog aku... sikit-sikit aku cantikkan blog aku sampailah macamane korang tengok blog aku sekarang ni... aku rasa puas dengan blog ni...


p/s : i feel so hot today !!!~
gagaga...

10 comments:

YAYA AZURA berkata... [Reply]

lama jugak berblog ye ..
nama solomolo tu dah ok ...^^

azrijohan berkata... [Reply]

peh,2008?otai le ni...hehehe






jom bace cara nak surf internet FREE

http://azrijohan.blogspot.com/2011/06/cara-mudah-nak-surf-internet-free.html

Umar Faruq berkata... [Reply]

thanx solomolo.. ko pun dah semakin naik skrg.. hehe.. :)

Copy link bawah ini dan promosi blog anda setiap kali anda komen..
http://www.umarfaruq.com/2011/06/promosikan-blog-anda.html

Cik Ezy berkata... [Reply]

skrg dh xsolo kn?
tkar la name jdk dabel pulak..
ekeke

Mrs. Farhan berkata... [Reply]

pehhh, salute bro!

Met bUjang berkata... [Reply]

idola ramai nie hihihi

iLa VaNiLLa berkata... [Reply]

retis tu hape?? tp papehal kan dtg blog ila yew.. ^^ klu cukup 300 ad 1 contest menarik !

dgn x malunyew ila telh pomote blog ila kt cini.. ^^ asal ad baw kopi yew??


http://vanillasynus.blogspot.com/

BiNtaNg HaTi berkata... [Reply]

kira senior la ni ye...boleh la kongsi2 ilmu kan...:)

Syarifah Ashikin berkata... [Reply]

salam... singgah!!! jln2.... dr blog UF...

http://www.umarfaruq.com/2011/06/promosikan-blog-anda.html
http://duniablogkucikash.blogspot.com/2011/06/umar-faruq-promosi-blog-aku.html

A M E ! berkata... [Reply]

hello . ame singgah sini dari blog Umar Faruq . :D good luck ya in promoting your blog .

ohh btw , have a great weekend ya . :) do take care ! :)) and jemput singgah blog ame ya . ;)