Jumaat, Jun 10, 2011

perlibahasa [4]




' bagai order teh tarik kurang manis tetapi order jugak ABC extra susu lepas makan'...


p/s : anak tekak sukar dipuaskan...

26 comments:

gedek! berkata... [Reply]

ABC kalau takde kacang merah tu...

abaikan la....

izyan yasmin berkata... [Reply]

nak abc banyak isi :) baru sdp. nyum nyum

Fauzan 'Jahn' Abas berkata... [Reply]

COOL! bagai makan nasi sepinggan dua tapi still order pizza delivery juga lepas tu, sama tak maksud dia?

Metz bUjang berkata... [Reply]

perlibahasa bujang :

Bagai makan puding jagung dengan wasabi " kui3

jum join segmen bujang :)

http://metzbujang.blogspot.com/2011/06/segmen-kami-tak-lupa-diri.html

cik sakura berkata... [Reply]

hehe..abc tu jagung kasi lebih ye..

siti kektus berkata... [Reply]

letak coklet ats abc ok? hehe ;)

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata... [Reply]

perghh.. sebut ABC pula pg2 ni.. kan da teringin... hehhe ~

darkbatman berkata... [Reply]

hahaha.. seperti minum kopi tanpa gula..

vampire's lovex berkata... [Reply]

hahah kuat minum manis,apa pon tak boleh....

bersama kak Es berkata... [Reply]

ABC lebey susu mmg sedap..

aque berkata... [Reply]

hahahaha terbaik!!!

msredcheesecake berkata... [Reply]

mr solo,
bunyi nya macam msred jer...hehee

solomolo berkata... [Reply]

@gedek! yg kacang merah tu feberet... taruk lebih sikit...

solomolo berkata... [Reply]

@izyan yasmin ada kacang tanah pon sedap...

solomolo berkata... [Reply]

@Fauzan 'Jahn' Abas betul tu... bijak2...

solomolo berkata... [Reply]

@Metz bUjang erk ???

solomolo berkata... [Reply]

@cik sakura tu wajib...

solomolo berkata... [Reply]

@siti kektus nak nak kalo ada aiskrem... wow...

solomolo berkata... [Reply]

@Izzat Nazmi Saiful Bahri sile beli ye nanti...

solomolo berkata... [Reply]

@darkbatman mesti kaw punye...

solomolo berkata... [Reply]

@vampire's lovex jangan nak manis sangat... yg pnting, tambahkan manis dalam senyuman...

solomolo berkata... [Reply]

@bersama kak Es tau takpe...

solomolo berkata... [Reply]

@aque tenkiu...

solomolo berkata... [Reply]

@msredcheesecake ye ke ??? ouch !! hahaha...

mA!sAra berkata... [Reply]

btl3..hati kita sapa nk jga kn..:)

perlibahasa??? hahaahhah..lwak ar solomolo ni tp best bce blog cm ni..:)

solomolo berkata... [Reply]

@mA!sAra betul... perlibahasa... tenkiu...