Khamis, Jun 30, 2011

makan satu, nak dua...



puasa belom lagi...
raya apatah lagi...
tapi Mak Munah dah wat biskut raya...
biskut chocolate chips...


- Mak Munah's Chocolate Chips -


aku dah makan 10 bijik...
krap krup krap...
memang sedap...
kalah yang ada kat Famous Amos tu...

50 bijik = RM 25 ...


p/s : 3 hari lagi...

43 comments:

AnAk dEneSor berkata... [Reply]

sample free ade x?hahahah..cam besh je

cik gege berkata... [Reply]

wah dah buat kuih raya...sedapnya...=)

Falcon berkata... [Reply]

aih awalnya kuih raya :D

TeAqArH berkata... [Reply]

wow....sedapnye..^_^

risa berkata... [Reply]

boleh tempah ke ni dik nonnnnn

solomolo berkata... [Reply]

@AnAk dEneSor sample free ada je ni...

solomolo berkata... [Reply]

@cik gege ni namanya kuih sebelom raya...

solomolo berkata... [Reply]

@Falcon percayalah, sebelom puasa dah abes...

solomolo berkata... [Reply]

@TeAqArH kalo tak sedap, takkan makan sampai 10 bijik kan ???

solomolo berkata... [Reply]

@risa kalo nak tempah, bole je kak...

bombay berkata... [Reply]

macam sedap je bro..haha..xsabau plak nak raye..hehe

ariana's berkata... [Reply]

Ni belum raya lagi..kalau dah raya nanti, tentu macam2 jenis mak nya buat ye dik..:)

Shazana Hanis berkata... [Reply]

nak krup krap krup krap gak ;p

siti kektus berkata... [Reply]

ai, awal bebeno. syaban pon tak lepas lagi ni, hehehe ;)

APAN berkata... [Reply]

mak mana la masak x sedap.huhu...

awal wat kue tu...

afiqazizan berkata... [Reply]

nak sikit..haha..tiga hari lagi nak timbang berat badan sama ada dah kurang berat badan ke?

imah berkata... [Reply]

hahaha.. mak munah, kite same la.. kain raya pon dah nak siap ^^

solomolo berkata... [Reply]

@bombay memang sedap...

solomolo berkata... [Reply]

@ariana's 2 - 3 jenis je...

solomolo berkata... [Reply]

@Shazana Hanis jangan sawadikkap sudah... hahaha...

solomolo berkata... [Reply]

@siti kektus memang awal pon...

solomolo berkata... [Reply]

@APAN Mak Munah testing je... rasa sama macam tahun lepas...

solomolo berkata... [Reply]

@afiqazizan mintak-mintak berkuranglah... hahaha...

solomolo berkata... [Reply]

@imah naseb baek ada yang sama...

Rozuan Ismail berkata... [Reply]

mestilah kena buat awal.kan x sempat nanti cm ner.amboi,sedap ye mkn.huhu

hasrul hassan berkata... [Reply]

Aikss belum apa2 dah ada yang wat biskut raya ke? Hmm ..

Puan Kutu berkata... [Reply]

mak munah buat sample utk bniaga ker?

Shuk_ArChie berkata... [Reply]

Aduh sedap... sukanya chip cokelat... kuih boleh email dak? cepat sampai cepat boleh makan... hehehe~~~~
Klik Sini untuk melawat blog saya

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata... [Reply]

awal betul da dpt makan biskut raya.... (^^,)

gedek! berkata... [Reply]

10 bijik ke satu balang...?

cakap betol betol....

Bui Idzra Ryn berkata... [Reply]

jom singgah blog bui..bui review solo taww ^_^

cpahniza berkata... [Reply]

pomot ka? hehe

Bui Idzra Ryn berkata... [Reply]

iyer..bui pilih solo sebagai lucky follower..mana solo ni..?hik2 ^_^

solomolo berkata... [Reply]

@Rozuan Ismail betul tue...

solomolo berkata... [Reply]

@hasrul hassan testing je...

solomolo berkata... [Reply]

@Puan Kutu nak kata berniaga pon tak... nak kata berniaga pon ye...

solomolo berkata... [Reply]

@Shuk_ArChie print je gambar tu... ahaks...

solomolo berkata... [Reply]

@Izzat Nazmi Saiful Bahri kitorang memang awal...

solomolo berkata... [Reply]

@gedek! 10 bijiklah Uncle...

solomolo berkata... [Reply]

@Bui Idzra Ryn thanks Bui...

solomolo berkata... [Reply]

@cpahniza lebih kureng macam tu le...

Sunah Sakura berkata... [Reply]

jual ke?

ade khidmat poslaju? (baca bunyik 'boleh tuju lagu?')

solomolo berkata... [Reply]

@Sunah Sakura Mak Munah cakap jual...