Sabtu, Jun 11, 2011

kutuk pun suka ke ???




rentetan dari yang INI...
di antara beratus yang dikutuk...
7 ini yang aku suka...


http://www.massaari.com/


http://akueddie.com/


http://hasrisa.blogspot.com/


http://idafirdausi79.blogspot.com/


http://mamaemacyg.blogspot.com/


http://fizalinolie-buahhatiku.blogspot.com/


http://www.mohdkhairi.com/


kenapa aku suka blog di atas ???

1. loading...
2. susun atur...
3. pemilihan warna...
4. penggunaan font...
5. mesra pengguna...


p/s : terima kasih pada yang kutuk blog aku...
kutukan mereka di SINI...

37 comments:

bersama kak Es berkata... [Reply]

alaaaa...apasal lah akak tak kutuk ko kaw2 aritu ek..

rugissss :(

Cik Ezy Comot berkata... [Reply]

suke blog kak mas ngn blog ida..
hee

Andrik McVean berkata... [Reply]

hi i have followed you and i hope you can follow back my blog :-)

solomolo berkata... [Reply]

@bersama kak Es kutuk kaw2 ??? macam scary je kak... hahaha...

solomolo berkata... [Reply]

@Cik Ezy Comot samalah kita...

solomolo berkata... [Reply]

@Andrik McVean done... thanks...

mas saari berkata... [Reply]

terima kasih 1000x...terharu akak!
solomolo memang selalu sokong akak..

akak harap awak akan terus berjaya di dalam berblog!

solomolo berkata... [Reply]

@mas saari thanks kak... saya harap akak pon sama...

Sunah Mohammad berkata... [Reply]

blog akak, ezahd? laju tak loading? ke slow? huhuhu...

cik pulau berkata... [Reply]

wohoo.. tak sempat nak mengutuk blog ni ritu..hahaha,,^^,

Mizz D O L L Y berkata... [Reply]

Wahhhh! Semua cantik-cantik! ;)

Umar Faruq berkata... [Reply]

bagus3.. ada list utk aku bw mlm nie..

cik Ida berkata... [Reply]

Just one word... TERUJAAAAAAAAAAAAAA!

thanks incik solomolo.. really appreciate it :)

solomolo berkata... [Reply]

@Sunah Mohammad blog akak laju je...

solomolo berkata... [Reply]

@cik pulau fuh... selamat...

solomolo berkata... [Reply]

@Mizz D O L L Y memang cantik...

solomolo berkata... [Reply]

@Umar Faruq selamat berblogwalking ciikgu !~

solomolo berkata... [Reply]

@cik Ida solomolo pon teruja jugak !!!~

KinosKoko berkata... [Reply]

waaaaa..bestnya kalau diriview...hehe..happy blogging...:)

~ Mr Ej ~ berkata... [Reply]

aku follow lu der....salam blogger ^_^

solomolo berkata... [Reply]

@KinosKoko happy blogging jugak...

solomolo berkata... [Reply]

@~ Mr Ej ~ thanks der...

アヌム ちゃん berkata... [Reply]

cantik2 semua header..huhu

solomolo berkata... [Reply]

@アヌム ちゃん tau takpe... header solomolo je yang biasa2 aje...

||aLeaSaRa|| berkata... [Reply]

pelik asal pergi je mana2 blog mesti ada solomolo.tak kira kite redah juga akhirnya sampai di sini,slm perkenalan ye!diorg kat atas ni mmg sempoi.tahniah!

solomolo berkata... [Reply]

@||aLeaSaRa|| solomolo situ sana sini... hahaha...

Nazzue berkata... [Reply]

Sapa kutuk blog ko? Meh nak babab...
p/s: suka kutukan yg membina :)

Lepak sambil bersantai di NazZue.com

risa berkata... [Reply]

weeeeeeee....akk online makai hp ni sayammmm
perkenalan kite pon masa en.ben anjurkan segmen kan...terharuuuuuuuu akk memang dah letak solo dalam bloglist lama dah..dari header kat tengah2..3 kolum, dua kolum...semoga kamu terus berjaya ye dear...memang kamu pengkomen tegar:) thanks dear...sama2 menyokong bloggers ya!

solomolo berkata... [Reply]

@Nazzue bukan yang kutuk aku... tapi aku yang kutuk blog tu...

solomolo berkata... [Reply]

@risa thanks kak...

Nur Hawa Mohd Zin berkata... [Reply]

ala..tak pandai nak mengutuk..heheh...keep it up solomolo

solomolo berkata... [Reply]

@Nur Hawa Mohd Zin solomolo bukan kutuk yang teruk tau... ni kutuk yang baik....

Tea berkata... [Reply]

untungnya mereka.. wahhh..

jom singgah dan bace:
tangan yang memberi lebih mulia

jom like page ni:
Secret Propaganda

solomolo berkata... [Reply]

@Tea mereka terbaik !!!~

Fizalinolie berkata... [Reply]

Wah! teruja ni. Thanks solo. sangka, saya pun ada. Hehe. semoga solo terus berjaya dalam dunia blog. saya sentiasa sokong solo =)

solomolo berkata... [Reply]

@Fizalinolie sama-sama kembali Puan...

Mohd Khairi berkata... [Reply]

time kaceh solomolo..hehehe.. memg aku xnk bg blog aku berat pn so aku ltak benda2 yg simple je..hehehe


TQVM! (^_____^)