Sabtu, Jun 11, 2011

bila kelantan bertemu terengganu...




malam yang semakin panas...
nak-nak negeri yang berjiran...
kelantan dan terengganu...

nak tengok malam ni...
negeri mana yang menang piala...
negeri mana yang menang sorak...
negeri mana yang kurang kontroversi...

mercun mesti meletop di sana sini kan ???

update :



Terengganu 2 - 1 Kelantan


p/s : jangan bergaduh udahle ye...

18 comments:

~CiK TiNieY~ berkata... [Reply]

selamat menonton...saya tak tengok bola tapi nak tahu juga keputusannya macam mana..jangan lupa update pasal bola ye!hehehe

Andrik McVean berkata... [Reply]

mesti gaduh punya...i bet! hahahaah

solomolo berkata... [Reply]

@~CiK TiNieY~ saya pon tengok macam2 tu je... Mak Munah pegang remote tv... saya akan update di sini je...

solomolo berkata... [Reply]

@Andrik McVean rasa pon macam tu jugak... sebab seblum ni pon pernah terjadi... tak mungkin terjadi lagi kan ???

dzafira berkata... [Reply]

Red Warrior dah sumbat gol... Yeahhhaaa! Gomo kelate gomo! ;)

CikNyz berkata... [Reply]

gempaq 1 blok ni bila bola masuk/hampir nak masuk GOL ....huhuhu

solomolo berkata... [Reply]

@dzafira tu dia penyokong kelat dah mari...

solomolo berkata... [Reply]

@CikNyz mesti bergegaq kan ???

Areef Ibn Naim berkata... [Reply]

salam,

tq sudi singgah blog sy... salam ukhwah n salam persahabatan... moga kita dpt lbh mengenali slps ni... hidup bloggers! hehehe...

dzafira berkata... [Reply]

Nape kelat plak??? Sedihnyaaaaa.... Lagi seminit je masa nak habis td.. :(

solomolo berkata... [Reply]

@Areef Ibn Naim yeay... hidup bloggers !!!~

solomolo berkata... [Reply]

@dzafira keyboard laptop ni ada masalah sikit ngan button E... tu yang jadi kelat tu...

...Minah BluR... berkata... [Reply]

terjah sini sambil tengok bola. haha.. camne la hai.. menang ke tidak kelantan... sipi jek tadi tapi slack! arghhhh

solomolo berkata... [Reply]

@...Minah BluR... nanti kita tengok negeri mana yang menang

JHaZKiTaRo berkata... [Reply]

salam kenal.. rajin2, jemput singgah blog AKU SEBUTIR PASIR hamba kalau berminat nak baca my travelling experiences ke 46 buah negara.. :)

'CikMimiEy' berkata... [Reply]

singgah balas kat sini sambil tengok dorang gomo peteh2 same sendiri . hahaha ^^

solomolo berkata... [Reply]

@JHaZKiTaRo 48 buah negara ??? solomolo baru 2 negara je...

solomolo berkata... [Reply]

@'CikMimiEy' yang penting, senyum sokmo...