Sabtu, Jun 11, 2011

berehat bersama...




harap maaf semua...
penulis sedang beristerirehat...
sambil ditemani kekasih baru...
aktiviti berbogwakling diberhentikan sebentar...
aktiviti berbalas komen disambung malam nanti...


- inilah kekasih baru solomolo -


baru abes baca 95 mukasurat...
ada lagi 464 menunggu...
petang ni jugak akanku abeskan...

aku lebih suka baca novel...
dari menonton drama yang diadaptasikan dari novel...
terasa seperti ada kekeurangan di situ...


p/s : membaca sambil membayangkan pelakon kat drama tv tu...


18 comments:

bersama kak Es berkata... [Reply]

kak Es pun suka layan novel...
terkini novelog yang sangat mendidik. Kalau nak try kat blog kak Es tepi side bar ada link Awak Suka Saya Tak?

memang best !!

i'm ezza haniza berkata... [Reply]

saya tak suka baca novel sebab mengantuk!

kadang2 dia buat saya emo=_____=

tetbe nanges sorg2..

tak sukaa..haha

http://takkeciksgtpown.blogspot.com/2011/06/realiti-dunia-tanak-kawan-nan-kau.html

mA!sAra berkata... [Reply]

solomolo...pnjam novel tu blh??? sara cri merata tp semua dh abh djual..cedeh..huhuhuhu..:)

Eera Shera berkata... [Reply]

oohh layan novel gak ek..novel ni baru keluar kan cetakan yg ke 11..kembang penulis dia..hihi

aque berkata... [Reply]

fara layan 2 2

kat tb ade seth yg ensem!!!!!!! :D

arfah berkata... [Reply]

hihihihi..selamat berjiwang dengan novel...sudah baca novel tu :)

cik gege berkata... [Reply]

kalau bc novel,selalu bygkan muka hero dlm novel tu &heroin tu letak diri sendiri.. superb beb..tangkap leleh.=)

ishiko berkata... [Reply]

wuu.. da berabad xbca novel^^

Mutiara Bernilai berkata... [Reply]

wahh,,penangan N0ra E|ena,, :)

diya berkata... [Reply]

mahu novel ini ,tp tak jumpa2 .
kalau drama ,rase kekok sbb dua2 plakon bukan suami isteri betul2 .
lain lah novel ,watak tak wujud .
:)

i'm fateehaa berkata... [Reply]

lah, baru nak baca ke??? hehehe.
selamat membaca lah. kite da khatam 44 kali dah bace novel tu. *yeah, itu satu penipuan. hahaha

salam perkenalan. :)

IdaNurFieyda berkata... [Reply]

wahh..sy pun suke bce novel..leh gelak, senyum & nangis sorang2..haha..beli kat mane ek solo molo?sy cari xjmpe laa..

Sunah Mohammad berkata... [Reply]

adehhhhh...nora elena, nora elena...:p

mommylavender berkata... [Reply]

besh ke baca dulu.....ti dah tak de part2 yang mengejutkan, mommy pun suke drama nora elena tu....

Moumo berkata... [Reply]

sy dah bce mse bile tah buku ne
mmg best..
kejap je da abes
dlu sy prngai kasar abes tp pngemar novel

Cik Azizah berkata... [Reply]

solo! pinjam novel tu..nnt jijah bagi alamat..mmg novel lagi realiti dari tv yg di adaptasi..tak best woo!

Puan Kutu berkata... [Reply]

ssh nk crik lelaki yg layan novel cinta.tahniah solo!sy dah takde masa nk baca novel skang nie.alasan!hehe..

afiqazizan berkata... [Reply]

sebab drama nora elena la ni kan bro..hehe..banyak lagi page nak kena habiskan tu.