Sabtu, Jun 11, 2011

add la saye untuk jadi kawan anda...



- add la saye untuk jadi kawan anda - ???


semakin ramai pengguna FB yang buat event merepek-repek...
lepas satu event yang tak berapa betul...
keluar pulak event tak berapa betol yang lain...
tak tahu tujuan sebenar event tu...

der...
kalo nak buat event tu, biarlah yang berguna ye...
takat nak buat event suruh orang add ko...
tu bukan event der...
takyahla nak invite-invite bagai ni...
tak semua orang suka der...

dari korang klik gambar kat atas tu, ada lagi baik korang klik SINI...


p/s : kecohla mamat ni...

22 comments:

Cik Kamoo berkata... [Reply]

ada juga org camnie ... xde kojer ke

Umar Faruq berkata... [Reply]

rase nk lempang je org buat event gini.. desperate btol..

solomolo berkata... [Reply]

@Cik Kamoo memang ada ye... berlambak2...

solomolo berkata... [Reply]

@Umar Faruq tau takpe bro... makin menjadi2 skrg...

puanbee berkata... [Reply]

hee malas akk byk2 kawan kalau tk kenai ..kalo kenai tk pe pelik2 lah depa ni

solomolo berkata... [Reply]

@puanbee betul tu kak... ada banyak kawan tapi tak kenal pon tak guna jugak...

ABU berkata... [Reply]

haha mcam2 skung ni..

Rahmad berkata... [Reply]

event yg takder benefits..

solomolo berkata... [Reply]

@ABU tru yang susah kalo terlebih advance...

solomolo berkata... [Reply]

@Rahmad setuju !~

zety madu berkata... [Reply]

salu sangat jumpe event ni..mengarut betol..
happy blogging,,

solomolo berkata... [Reply]

@zety madu memang mengarut... happy blogging jugak.. ;']

Raja Syakirah berkata... [Reply]

tahu takpe
rimas
entah hape2 event
semate2 nak pakse orang add n follow
tu paksa namanya
dah la notification masok lam fon
memekak je
=,="

tikin berkata... [Reply]

setakat ni tak pernah di invite lg event2 cmni..memang semak jer event yg desperate cmni..

Pak Syahot (sYaHir) berkata... [Reply]

nmpk beno desperate....haha tkyah lyn la bro...

Sunah Mohammad berkata... [Reply]

hurmmm.. tu lah, tak suke sebenarnya... event2 lak depa guna kan..

solomolo berkata... [Reply]

@Raja Syakirah bole setting kot rasanya... memang merimaskan...

solomolo berkata... [Reply]

@tikin kalo kena memang akan tahu bagaimana rasanya...

solomolo berkata... [Reply]

@Pak Syahot (sYaHir) memang tak layan pon... cuma rimas...

solomolo berkata... [Reply]

@Sunah Mohammad salah guna event...

Izz berkata... [Reply]

nak kejar famous pnye pasal snggup buat camtu. kdg2 rase cam semak je. haha ape pun tak boleh..

solomolo berkata... [Reply]

@Izz memang semak...