Jumaat, Jun 10, 2011

jangan asyik nak memotong aje...



pagi tadi beratur masa nak beli nasi lemak kukus yang femes amos kat Wangsa Melawati ni... sambil tunggu turn, mainla FB ngan twitter kt HP... tetibe terasa macam kat depan ada makcik ni potong Q... sebab aku no 3 dan ada 2 orang lagi kat depan... bila orang yang pertama dah selesai membeli, tengok-tengok aku masih lagi no 3...

dah menyirap ni... lepas tu selamba derk je makcik tue jerit kat brother jual air " teh tarik bungkus 2!"... aku dok jeling-jeling kat makcik tu... yang orang depan aku bole senyap je... terus mulut aku berbunyi "eh, sampai-sampai terus ke depan ye ??? orang lain pon beratur jugak"...

aku rasa makcik tu perasan sebab sesekali dia tengok kat barisan orang yang ngah Q... tapi tetap selamba je, taknak gi belakang... lepas dia tapau nasi, dia gi bayar kat cashier... lepas tu sampai giliran aku beli dan aku terus gi bayar... masa kat cashier, aku tengok makcik tu ada lagi kat situ... ngah tunggu teh tarik 2 bungkus dia yang tak siap lagi... lepas bayar aku lalu sebelah makcik tu dan cakap " eh, potong Q pon lambat jugak ek ??? lalala...

kalo nak potong macam INI, aku tak kesah sangat...


* pemberitahuan : makcik tu bukan makcik yg berumur ye... dia akak lagi... tapi saje saya sebut makcik... *


p/s : pepagi Jumaat yang berkat dah buat aku membebel... haish !!!~

19 comments:

munirah berkata... [Reply]

haha..relax je solomolo sound makcik tu.. ;p

huhu..tahap kesabaran mmg kena tinngi kalo org potong q.. byk kali gak kena..

KuNanGKuNanG berkata... [Reply]

tula..kadang2 camner kite nk hormat orang kn?orang pn xpandai hormat kiter..huhu..bikin panas ati je pg2..

..cik gugu.. berkata... [Reply]

suke2.. best solo sound mkcik tu.

mentang2 dy tua dr kte,xhormat owg muda plak.

Umar Faruq berkata... [Reply]

debik je makcik tu..

sergeant keroro berkata... [Reply]

sabor jela! orang camtu memang kene perli sikit, tak makan saman.

mizzkechique berkata... [Reply]

hahaha...kasi sentap sama itu makcik.. sy pun selalu sound baekkk punye kt org spesis mcm ni...

mama comel berkata... [Reply]

Sama cm semalam masa Q kat kfc..selambe badak je sorang cina ni potong Q depan sy..grr...pastu dy pun jeling2 terus dia Q kat blakang..hehehe...diorang ni tak tahu la spesis ape...semut pun tau beratur...

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ berkata... [Reply]

ala orang tuakn...bio kan aje...tp memang no manners

siti kektus berkata... [Reply]

Maafknla mck 2,

dia lupa nk bratur rasany, hukhuk

b a m b a m ' s berkata... [Reply]

hahahahah..terbaekkkkk~!! :D

diana berkata... [Reply]

makcik ni tua saja..
akai budak2..

kocix! berkata... [Reply]

pdulik ape makcik ke x makcik..hahaha..nk motong bg ar salam dlu kot ye pon.xde ar owg nk mara sgt.

nurul_atiqah berkata... [Reply]

hoho. makcik tu dah berumur. mungkin die lupe care nak beratur agaknye. haha. hmm. sabar je lah bro solomolo.

Leya berkata... [Reply]

mungkin dia ingat ada express lane untuk warga emas kot...

Cik Ezy Comot berkata... [Reply]

macik 2 xblaja adab sopan kot..
xblaja sivik..
hahakk..
cian jgk kat macik 2 kene saon..
keh3

risa berkata... [Reply]

haippp!!! jgn derhaka ngan makcik!! tak bek tau...lalalallaa

Rozuan Ismail berkata... [Reply]

memang uji kesabaran kan.dah taw lambat,duk la belakang.nak potong Q plak.

mas saari berkata... [Reply]

kalau makcik tu nak potong Q pun minta izin2 elok kan lagi bagus...huhuhu

afiqazizan berkata... [Reply]

haha rilex je kau bro sound makcik tu..haha..terbaik.