Khamis, Jun 09, 2011

blog sihat...





banyak tips kesihatan kat blog ni...
disarankan untuk blogger yang mahu jaga kesihatan...
korang klik je kat button 'exercise' tue...
macam-macam tips ada...

sangatlah sesuai untuk solomolo yang sedang hangat bercinta...
eh silap...
sedang hangat berdiet...
petua dan tips lain pon ada jugak...

klik SINI untuk lebih lanjut....


p/s : kalo hujan, tak joging... kalo tak hujan, joging...

10 comments:

WaNi^^ berkata... [Reply]

woahh , bg0s blog tu , hhu :D



http://inibelogaque.blogspot.com/2011/06/header-baru.html

Puan Kutu berkata... [Reply]

semoga berjaya dengan diet solo...:)

selendang merah berkata... [Reply]

hehe..teruskan usaha diet solomolo..:)

effa berkata... [Reply]

hehe...semoga solomolo berjaya tuk berdiet...done follow;-)..tengs tuk nasht dri solomolo...jadi dri sendiri lebih baik;-)

Umar Faruq berkata... [Reply]

aku slalu gak lepak kat blog dye.. hehe..

psst : balak nisa kay tuh.. aku dengar2 je la.. kui3.. hehe..

~~~~~~~~~~
Sape rasa dia blogger ataupun dia free ahad ni jom pakat gi lepak.. Hehe..

http://www.umarfaruq.com/2011/06/lepak-bersama-sahabat-blogger-lawatan.html

solomolo berkata... [Reply]

@WaNi^^ memang bagus blog tue... ada masa, singgah tau...

solomolo berkata... [Reply]

@Puan Kutu terima kasih Puan !!~

solomolo berkata... [Reply]

@selendang merah semoga berjaya...

solomolo berkata... [Reply]

@effa tula... harap2 berjaya... Amin...

solomolo berkata... [Reply]

@Umar Faruq hahaha... tengok kat blog dia banyak beno pic nisa...