Selasa, Jun 14, 2011

bila kau rasa gegarnya...



pagi tadi kecoh satu Kuala Lumpur...
memasing terasa gegarannya...
walaupon tak kuat...
tapi terasa jugakla...

sini sana sibuk update pasal gegaran...
di Facebook dan twitter...
yang kat blog pon ada...
aku tahu pon dari FB dan twitter...

aku plak tak rasa apa-apa...
sebab masa tu ngah golek-golek...
tapi terasa bergegarlah jugak dalam mimpi...
bergegar dalam mimpi ???
ya ampun...

jangan lupa undi di SINI...


p/s : laman web kerajaan Malaysia bakal diserang ???

13 comments:

mizzkechique berkata... [Reply]

smla..xrasa gak..

Sunah Mohammad berkata... [Reply]

akak kat JB...tak rasa apa pun... :p dalam mimpi pun takde sebab da bangun... :D

Rozuan Ismail berkata... [Reply]

x rasa pon.walau bangi ngan putrajaya 10 minit je

Nur Hawa Mohd Zin berkata... [Reply]

awe tak rasa gegar pun..heheh...melaka lagi jao

rara pinkmafia berkata... [Reply]

jgn nk gegar dlm mimpi sgt.nt org dh lari kemana awak baru nk cr kain pelekat.

FatimahZahra berkata... [Reply]

saya dekat shah alam, ada rasa gegar jugak. tak kuat mana, tapi nampak la ada benda2 macam kipas bergoyang, lepastu kepala pening2. menakutkan .

dilazfamily berkata... [Reply]

goyang dalam mimpi sebab bergolek2
tak tahu rasa ke tak kat sini sebab dah memang pening kepala

Zue Zoey berkata... [Reply]

kat opis zue mmg bergegar..
p/s : pasal hackers tu, tak tahu betul ke tak..

shafinaz (: berkata... [Reply]

aik tak rase pun -,-

Cik Jari Tembam berkata... [Reply]

tadi kat ofis, siap keluar arahan kosongkan bangunan, tp sekejap je, kan elok kalau keluar arahan

"bangunan gegar! jom semua balik rumah!" :D

mas saari berkata... [Reply]

gegar dalam mimpi tu mesti mak gegar katil suruh bangun!! hehehehehe

NasZ berkata... [Reply]

tak perasan pun...tahu pun daripada blogger lain je..huhu..

jemput join segmen simple saya..simple je..

SEGMEN SIMPLE: MENU AKU MASA BERDUIT DAN MASA TAK BERDUIT (SENGKEK)..

gedek! berkata... [Reply]

bergegar iman!