Selasa, Jun 14, 2011

BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI



klik header untuk sertai...


http://rushmooradt.blogspot.com/
tuan punya blog baru melangkah ke usia 40 tahun... blog ni menjadi pilihan aku untuk segmen aku sayang blog ini... klik SINI untuk lebih lanjut...

http://2m2h.blogspot.com/
aku suka baca entri dalam blog ni... penuh ngan ekspresi... cara penulisan yang senang untuk difahami walaupun kebanyakkan dalam bahasa inggeris... cayalah Sir !!!~

http://megateusofe.blogspot.com/

suka dengan cara pemilik blog mempamerkan kretiviti dalam setiap gambar yang dirakam... perhatikan juga penerangan bagi setiap gambar yang kita sendiri tak pernah terfikir akannya...

http://ekspresiruang.blogspot.com/
blog ni wajib aku singgah tiap hari especially bila mood nak update entri kat blog takde... tak sabar nak tunggu entri terbaru... pada yang sedang tercari-cari untuk mencantikkan lagi ruang dalaman kediaman korang, aku cadangkan korang singgah kat sini... gerenti mulut korang terlopong... jagan masuk lalat sudahla ye...

http://www.sunahsukasakura.com/
aku panggil dia Kak Sunah walaupon aku tak tahu umur dia bape... hahaha... tiap-tiap hari aku akan singgah di sini membaca setiap entri yang penuh dengan seribu pengertian...

_______________________

blog pilihan hati yang lain :

UmarFaruq + Puan Kutu + Cikgu eQbal + Ben Ashaari + Kak Mas + blog yang selalu aku singgah dan yang selalu singgah sini... [^_^]


p/s : agak-agak ada tak blogger yang jadikan blog solomolo pilihan hati ???

66 comments:

Miss Ran berkata... [Reply]

sunah lagi

aiya

solomolo berkata... [Reply]

@Miss Ran kenapa aiya ???

Salwani Zolkpli berkata... [Reply]

singgah sini pulak :)

solomolo berkata... [Reply]

@Salwani Zolkpli singgah lagi ye...

Sunah Sakura berkata... [Reply]

miss ran jemu nengok nama akak memanjanggggg...eh, ezahd tak tau umor akak ke? suke suki je kannn..hahahha~

thanks ezahd! blog ezahd pon akak rajin jenguk jugakkkkk!

Tea berkata... [Reply]

seronoknya....


jom singgah dan bace:
tukar ke domain sendiri

jom like page ni:
Secret Propaganda

sue perbs.. berkata... [Reply]

singgah jugak tngk blog plihan

Nizam Ijam berkata... [Reply]

singgah

solomolo berkata... [Reply]

@Sunah Sakura dia memang alergic tngok nama akak ek ??? betolla, sy tak tau umur kak bape... lalala...

solomolo berkata... [Reply]

@Tea memang seronok...

solomolo berkata... [Reply]

@sue perbs.. nanti singgah lagi tau...

solomolo berkata... [Reply]

@Nizam Ijam tenkiu...

APAN berkata... [Reply]

dlm semua yg ko linkkan ni, satu pun aku x penah masuk kot...tpi aku kenal la si ben tu.femes rasenye...tpi x berminat.haha...

mesti ade yg syg punye...pengikut rmai ni kan....

solomolo berkata... [Reply]

@APAN cuba try masuk... mesti melekat punye...

Cik Ezy berkata... [Reply]

blog cik ezy prnh singgah x?
ngehehehe

solomolo berkata... [Reply]

@Cik Ezy pernahla... tadi pon baru singgah... ;'p

mas saari berkata... [Reply]

ada jugak terselit nama akak...hehehe

tapi akak tak join pun segmen ni, dah tutup ke?

solomolo berkata... [Reply]

@mas saari rasanya dah tutup kol 10 td kak... 5 blog pilihan ni bukan berpandukan list blog yg join segmen ni... ikut suka sendiri...

PinKy MoMMa berkata... [Reply]

blog abg dawa mmg best! suka tgk decorasi tu kan dik solo hehe..

blog solo pun ada pengikut tersendiri ;)

qucachahir berkata... [Reply]

singgah sini pulak.. ;)
alahai hai..name kite tak list pown..huhu.. :D

solomolo berkata... [Reply]

@PinKy MoMMa abg dawa ??? tue nama samaran ER ke momma ???

solomolo berkata... [Reply]

@qucachahir ala... nama kita pon takde jugakkan ??? hahaha...

APAN berkata... [Reply]

akan ku cuba bro...tpi aku berblog ni lebih kpd nak cari kawan...ada kawan2 blog lagi bes dri ada beribu folower...kalau aku masuk blog dorang tu nak ke dorang kawan ngan aku.dorang kan dah femes.x pandang ma.haha...

jadi, berblog ngan org biasa2 saja pun dah bes bagi aku.janji hepy :)

Budak Botak berkata... [Reply]

He3, byk blog dia minat...

Entry terbaru -> Porn Saloon - Nama Saloon Paling Lucah Kat Malaysia... (",)

solomolo berkata... [Reply]

@APAN tu aku setuju... yang kawan blog tu yang susah nak carik... bukan aku nak cakap ada follower beriban-riban ni tak bagus... bagus sebenarnya... sebab kita bole cari kawan dalam bebanyak follower tu... tapi terpulang kepada diri memasing...

yang penting kiya enjoy !!!~

solomolo berkata... [Reply]

@Budak Botak blog dorang semua best...

APAN berkata... [Reply]

tpi bukan maksud aku gak ckp follower bnyak tu x bagos.cam ko ckp gak la...dri situ gak kita boleh dpt kwn...

sebab dah ade kawan mungkin boleh naikkan follower.tolong menolong.haha...lebih kurang gitu la...

solomolo berkata... [Reply]

@APAN bab tu aku setuju... sampai skrg aku dapat beberapa kawan yang saling tolong menolong dari follower tu... yang penting bila dah dapat kawan tu, kena pandai nak jaga hubungan tu...

WaNi^^ berkata... [Reply]

dalam 5 blog tu , wani perna msuk 1 je , tepak sireh , hee , :D

http://inibelogaque.blogspot.com/2011/06/blog-post.html

Phoenix berkata... [Reply]

Phoenix singgah sini Solo Molo..

solomolo berkata... [Reply]

@WaNi^^ tepak sireh tu best kan ...

solomolo berkata... [Reply]

@Phoenix tQ ye...

fatin6789 berkata... [Reply]

Salam perkenalan awak..datang sini dari segmen Ben! sudi2 lah singah ke blog fatin yer..(=

http://fatinliyana6789.blogspot.com/

solomolo berkata... [Reply]

@fatin6789 salam perkenalan jugak...

qucachahir berkata... [Reply]

ouh..balas balik.. ;(
takpew-takpew..hahaha

solomolo berkata... [Reply]

@qucachahir hahaha... laju je kan ???

syahnabil berkata... [Reply]

Assalamualaikum..nak tanye..sedara ni ke yg guna nama solomolo dalam akaun facebook?

qucachahir berkata... [Reply]

aah..laju jew..! hehe

solomolo berkata... [Reply]

@syahnabil Waalaikumussalam... saya hanya gunakan solomolo untuk blog sahaja... FB saya > Ezahd Kocek...

solomolo berkata... [Reply]

@qucachahir hahaha...

Golden Rose berkata... [Reply]

kunjungan balas...nak tau gak blog pilihan hati solo

emmajean berkata... [Reply]

hi singgah sini balik.... rajin2 lah folow and comment blog sy k ???

http://emmaeema.blogspot.com/

nuyui a.k.a miss NUSHA berkata... [Reply]

jenguk blog pilihan hati solo.. =)

Zue Zoey berkata... [Reply]

ade laaaaaaaaa... blog kocek jadi pilihan hati zue ^^,

cik Ida berkata... [Reply]

thanks dah singgah belog ida :)

Tak Comel okeh!

Nadya O'Conner berkata... [Reply]

No 26 datang komen kat sini...:)

BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI|ツ miss nadya punyer blog ツ

hitammanis berkata... [Reply]

jejak sini, ikut en. solo....1136

b a m b a m ' s berkata... [Reply]

ai xde pon..sentappp!

nadia rosle berkata... [Reply]

Datang terjah dari segmen di blog Ben (:

Selamat berkenalan (:

Nadia Havez berkata... [Reply]

sunah::
nadia nak reveal umur sunah boleh? hihi~

sunah akan genap 20++ bulan julai nanti... hehehe~

solomolo berkata... [Reply]

@Golden Rose selamat berkunjung...

solomolo berkata... [Reply]

@emmajean baek...

solomolo berkata... [Reply]

@nuyui a.k.a miss NUSHA alamak... bocor rahsia...

solomolo berkata... [Reply]

@Zue Zoey tQ Zue...

solomolo berkata... [Reply]

@cik Ida welkem ida...

solomolo berkata... [Reply]

@Nadya O'Conner nanti datang lagi ye...

solomolo berkata... [Reply]

@hitammanis tenkiu...

solomolo berkata... [Reply]

@b a m b a m ' s ada je kat hati ni... hahaha...

solomolo berkata... [Reply]

@nadia rosle nanti terjah lagi ye...

solomolo berkata... [Reply]

@Nadia Havez ye ker ??? bukan Kak Sunah lagi tua ker ??? lalala...

Nadia Havez berkata... [Reply]

depends on how old r u lah kan ^_^

solomolo berkata... [Reply]

@Nadia Havez sy 27 tahun...

Nadia Havez berkata... [Reply]

hahha~ komfom2 kami lagi muda.. ekekeke~

Ninie Dora berkata... [Reply]

ninie singgah blog kamu lagi :)

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.html

singgah lee, jgn segan2 :)

solomolo berkata... [Reply]

@Nadia Havez menchik !~

solomolo berkata... [Reply]

@Ninie Dora tQ ninie...