Ahad, Mei 29, 2011

Mari Sertai Blog Pilihan Malaysia...



klik header untuk sertai..


Kategori : Blog Personal Lelaki Pilihan...

28/12/2008 - tarikh lahir blog ni... dari awal sampai sekarang, masih menggunakan nama 'solomolo'... rasa sedap mulut menyebut 'solomolo'... telinga pon sedap mendengar kan ???

buat blog ni takde sape yang ajar... semua buat sendiri... tengok blog itu... tengok blog ini... try and error... banyak yang ditambah dan dibuang... dan rasanya selesa dengan keadaan blog sekarang...

blog ni banyak bercerita tentang apa yang berlaku kat sekeliling aku... tentang aku, tentang mereka yang aku sayang... tentang makanan... tentang percutian... tentang itu dan tentang ini... pendek kata, macam-macam ada kat blog ni...


p/s : nak wat topping untuk kek coklat jap ye...

14 comments:

Nour Akmal berkata... [Reply]

nk join jgk lh...=)

solomolo berkata... [Reply]

@Nour Akmal silekan...

mas saari berkata... [Reply]

wah...dah join jugak!
good luck ok...

solomolo berkata... [Reply]

@mas saari sy perasan kat blog akak... tue yg terus join tue...

Penyair SenjA berkata... [Reply]

nak join juga...
pertama kali menyapamu...salam hati :)

Cik Mimie berkata... [Reply]

datang jenjalan kt sini jgak..tq
gudluck jgak tau..^_^

solomolo berkata... [Reply]

@Penyair SenjA kali pertama menyahut sapaanmu... salam kenal...

solomolo berkata... [Reply]

@Cik Mimie nanti jejalan lagi katsini tau...

alongxp berkata... [Reply]

klik header utk sertai? apsal aku klik header die g image header tu?

eintan nurfuzie berkata... [Reply]

JOIN GAK YEK...HUHUHUHU..GD LUCK DEAR

solomolo berkata... [Reply]

@alongxp dah diperbetulkan...

solomolo berkata... [Reply]

@eintan nurfuzie good luck jugak...

nuR. berkata... [Reply]

goodluck :D

solomolo berkata... [Reply]

@nuR. tQ...