Sabtu, Mei 28, 2011

Karak punya cerita...


semalam pergi menonton filem seram...
filem 'KARAK'...
bertempat di TGV, Wangsa Walk...



pergh...
awal-awal filem dah seram okey...
aku bukan nak cite pasal filem tu...
tapi pasal mamat yang dok kat sebelah aku...
sekali pandang nampak macam kental...
sekali bila part seram yang pertama...
mamat ni yang memula jerit...
"arghhhh!!! "...
jerit kuat pulak tu ye...
dan aku rasa dia jerit paling kuat...

yang tak bole blah tu...
awek dia siap sound dia...
"awak ni buat malu je"...
yang mamat ni bile part hantu kuar je...
terus pegang tangan awek dia...
pandai ko ek ???
yang awek dia tue aku tengok cool je...


'hai bro, nampak macam kental je...
rupanya tidak ye"...



p/s : Karak lagi best dari Khurafat...


20 comments:

yayalicious berkata... [Reply]

haha lawak nye..xpenh jumpe mamt yg nmpk 'kental' rupenyer tidk mcm tu..hihi..owh..besh ea??xtgok lg..cm best ade,cm xbest pon ade gak..heeee =D

YAYA AZURA berkata... [Reply]

kental luaran je ye mamat tuh..hhaha..best tak citer tu?berapa bintang?

solomolo berkata... [Reply]

@yayalicious tau takpe ye...bile dia jerit tu, terus paling tengok dia... hahaha... nak tahu best ke tak, sile ke panggung wayang ye...

solomolo berkata... [Reply]

@YAYA AZURA banyak jugakla bintang tapi yang pasti lagi best dari Khurafat... dah tengok Khurafat ???

ABU berkata... [Reply]

mcm best je cite ni..

solomolo berkata... [Reply]

@ABU kena tengok dulu baru tau...

Nour Akmal berkata... [Reply]

nmpk je mcm kental..tapi time tu terserlah lah segalanya..huhuhu

kakiterbang berkata... [Reply]

indah rupe dari perangai.. lain kali kene kentalkan dalaman dulu.. baru luaran.. malu kot..

shandye. berkata... [Reply]

dia tu bkn kental tapi kentang! lolz...

p/s: tolong singgah ke link ni [Nikon Extra Ordinary Angles] & tekan 'LIKE' buleh tak? thanks in advance!

afiqazizan berkata... [Reply]

karak lagi best dari khurafat..ermm kena tengok filem ni.

solomolo berkata... [Reply]

@Nour Akmal kan...

solomolo berkata... [Reply]

@kakiterbang malu ngan awek dia ye... awek die tak jerit pon...

solomolo berkata... [Reply]

@shandye. gile kentang !!!~ baeklah...

solomolo berkata... [Reply]

@afiqazizan memang kena tengok...

gedek! berkata... [Reply]

Kamu lempang je mamat tu...

bukan dia nampak kamu... panggong gelap!

solomolo berkata... [Reply]

@gedek! Uncle..sah-sah sy dok sebelah dia ye...

mas saari berkata... [Reply]

ni yang tak sabar nak tengok ni..

solomolo berkata... [Reply]

@mas saari ajakla Encik Abang tengok sekali... tengok dia jerit ke tak... hahaha....

Hanim Mahali berkata... [Reply]

hahaha....kelakau la mamat tu...malu jadi awek dia....takut pun cover cover la nak jerit tu...-_-

solomolo berkata... [Reply]

@Hanim Mahali tau takpe... naseb baek tak melatah...