Khamis, April 07, 2011

perkahwinan yang klasik...



selalunya kalo ngah jiwang-jiwang, aku akan masuk blog nie > DSLR FILM MAKER... sebab apa ??? sebab aku suka tengok video terutama video perkahwinan yang dorang hasilkan... sangat cantik, sangat vogue dan sangat superb !!!~

kat situ korang bole tengok video perkahwinan Datin Umie Aida... korang bole tonton cara perkenalan penyanyi Elyana ngan suami dia dan juga majlis perkahwinan dorang... terbaru korang bole saksikan majlis pernikahan penyanyi kechik yang comel, Siti Sara... confirm korang akan suka punye...

tapi yang paling aku tertarik adalah satu video ni... majlis perkahwinan yang pada aku sangat unik dan menarik... klasik sangat... rasanya ni pertama kali aku tengok perkahwinan tema sebegini... tengok 48 kali pon tak jemu... siap ada permainan congkak ngan sepak raga... klik >>> sini ...

kepada bakal pengantin yang ingin mengabadikan saat manis perkahwinan mereka, korang bole layari laman web ni >>> http://cstproduction.com/


p/s : suka makan nasi minyak pengantin...


;']

10 comments:

Miss Ran berkata... [Reply]

suke jgk

cik pulau berkata... [Reply]

suka tengok video2 kawen.. ehhmm...
turn sendiri lmbat lagi..'
tapi takde la kot sampai bervideo..
lalala~

storyfromme berkata... [Reply]

nice :)

Puan Kutu berkata... [Reply]

yg dieorg shooting kt taman pertanian s.alam tu ehh?nk tgok cmna,beruk lembap tahap kura2..:)

^^nu[dd]yra^^ berkata... [Reply]

suker! suker! suker!

solo molo berkata... [Reply]

> Miss Ran : wajib tengok... vidoe-video semua best2...

solo molo berkata... [Reply]

> cik pulau : kalo ada bajet, apa salahnya... bole tunjuk kat anak cucu nnt...

solo molo berkata... [Reply]

> storyfromme : memang nice... ;']

solo molo berkata... [Reply]

> Puan Kutu : a'ah... dorang wat kat situ... nnt kalo beruk tue laju, tengok ye...

solo molo berkata... [Reply]

> ^^nu[dd]yra^^ : sy pon suker 48 kali wak...