Khamis, April 07, 2011

pendek + mengghairahkan...



entry pendek lagi mengghairahkan...
nak gi makan mekdi jap...
ada orang nak belanja...
rezeki anak tekak...
makin comellah perot nie...

besok pagi nak gi mekdi lagi...
my chapicah dah lama mengidam...
nak makan hotcakes tu...
adoyai...

p/s : ape yang sedap kat mekdi ek ???


;']

12 comments:

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ berkata... [Reply]

ayam spicy!! adoi mengidam jugak :( tba-tba nak jumpa my gojes baby kat wangsa melawati :(

aNis sHazLiN berkata... [Reply]

kirim oreo mcflurry 1!! hehehe... kim salam sis chapicah tomey2 ea...ngeee

Fizalinolie berkata... [Reply]

Adoiii... Pi makdi. Terliuq dgr haih.. hehehe. Kim salam sama Chapicah =)

solo molo berkata... [Reply]

> ☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ : ayam goreng mekdi sedap...

solo molo berkata... [Reply]

> aNis sHazLiN : dah cair oreo mcflurry tue... nnt sy kim slm kt chapicah tu...

solo molo berkata... [Reply]

> Fizalinolie : jap lagi nak amek chapicah... dia abes keje... lepas tue nak singgah mekdi lagi...

gedek! berkata... [Reply]

Sundae strawberri!

Bes!

suri solehah berkata... [Reply]

huhu,,sungguh menghairahkan

solo molo berkata... [Reply]

> gedek! : strawberri ??? 0wh...

solo molo berkata... [Reply]

> suri solehah : bahaya kalo diamalkan selalu...

asyrafNAKjadiLEBIHbaik berkata... [Reply]

set breakfast macD mmg lain lah rasanya walaupun bahan2 nye ade je kat umah...hehe

check out my blog, ade header sudah...own-made...haha
aCap
ke blogku

solo molo berkata... [Reply]

> asyrafNAKjadiLEBIHbaik : tau takpe... kalo masak buat sendiri kat umah, mesti tak sama rasa macam mekdi... hahaha...

pergh...
meletops header baru tue...
cayalah !!!~