Khamis, April 14, 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI...




nak join ???
klik SINI ye...
nak klik SINI pon ok je...


;']

14 comments:

Fizalinolie berkata... [Reply]

Yeah!! sama2 lah yer kita gegarkan segmen Abg Ben =)

solo molo berkata... [Reply]

> Fizalinolie : bak kata Aizat "kasi gegar!!!~"...

dwaty berkata... [Reply]

nak gegar juga...

~emmie~ berkata... [Reply]

CE datang gegar sini plak...;)

akutetapaku.com berkata... [Reply]

hye geng blogger...

gegar..gegar..gegar..!!!
mcm tsunami....
gegarkan blog anda
tebaOOOOmmmMMMMM....

singgah2 lak di http://akutetapaku85.blogspot.com/

Anamarza berkata... [Reply]

singgah menyinggah

Shaherah berkata... [Reply]

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..
Shera dari kumpulan 2 (no.41), datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

Anime 4 Sale berkata... [Reply]

hi

http://anime4sale.blogspot.com/p/test.html

fRaMe+LenSeS berkata... [Reply]

Assalamualaikum..
masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam lawat dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

Mai tengok Si Ulat Bulu

HajarRasdi [BdkKck] berkata... [Reply]

kebabbommmm! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha.. salam singgah. =)

http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

Lulu caldina berkata... [Reply]

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

anismelon berkata... [Reply]

boleh gegar lg x??xboleh pon na gegar jugak..weee..salam perkenalan dari anis kump 4 bernombor matrix 54..weee..:)

sueMUNCET berkata... [Reply]

datang mengegar...awak..
saya buat contest..kalau berminat sila join contest saya..

takde paksaan ye..

http://suemuncet.blogspot.com/2011/04/aku-nak-buat-contestsila-join-kalau.html

MamaIeta berkata... [Reply]

Ieta datang dari Blog Ben Ashaari,
Datang GEGAR ke Blog ini,
Cari kawan sana sini,
Kalau sudi jom follow me...