Selasa, Ogos 16, 2011

keenambelas Ramadhan [2] ...

petang dari terima satu envelope...
bukak-buka tengok ada benda...
dapat sampul duit raya dari company...
dan juga kad raya dari CEO...


- hijau + cokelat !!! -


hari ahad hari tu dah poskan kad raya...
untuk teman-teman dan sahabat handai...
hari ni dah ada yang terima...
siap buat entry lagi > SINI dan SINI <



besok ada lagi yang nak diposkan...

________________

saat kita bergembira...
jangan lupa pada mereka yang diuji Allah S.W.T ...
doa dan harapan semoga mereka cepat sembuh...
Amin...
link > SINI ...


p/s : senyum je...

12 comments:

Lieyda berkata... [Reply]

nak kad raya skali ngn duit rya leh x? nt pos ek :P

mas saari berkata... [Reply]

mekasih ezahd utk kad raya tu!
ada entri khas utk ezahd di blog.. baru sempat update! heheheee

solomolo berkata... [Reply]

@Lieyda hahaha... bole je...

senyumSOYA berkata... [Reply]

hik2..nak jgak bley? ^^"

sambil buat muke x malu..heheh

solomolo berkata... [Reply]

@mas saari baru lepas baca kak... kim salam kat anak2 dan husband...

solomolo berkata... [Reply]

@senyumSOYA uik... nak jugak ek ???

gedek! berkata... [Reply]

ni yang rasa nak beli kad raya jugak ni....

Gen2Merah berkata... [Reply]

saya pun nak kad raya jugak la.. hehehe.. ekekeke

anyway, following u.. salam ukhuwah..

imah berkata... [Reply]

hehehe.. selamat hari raya !! baahahah

Cik Puan Zura berkata... [Reply]

en kocek~ saya nak reply kad raya tapi tak ada alamat...huuuuU~~~

cik sakura berkata... [Reply]

nak duit raya je..boleh tak..hehe..gurau je..

solomolo berkata... [Reply]

@cik sakura kena datang beraya kt umah baru dpt duit raya...