Ahad, Ogos 21, 2011

keduapuluhsatu Ramadhan...



semalam pergi ke Jalan TAR...
hajat di hati untuk membeli belah...
punyalah ramai umat manusia...
kecik, besar, tua dan muda...

gambar dari > http://kesahepis.blogspot.com/


tengok itu, tengok ini...
pegang itu, pegang ini...
gesel sana, gesel sini...
akhirnya, tak beli apa-apa pun...
[^_^]


p/s : tak suka tempat sesak...


7 comments:

Si Nuansa Eyqin berkata... [Reply]

hahaha. rambang mata kot kalau pergi sana. akhirnya, kau tak beli. hehe.

bella_bumbum berkata... [Reply]

hahaha sama sama sy pun tak suka shopping kat tmpat sesak sesak. rimas en.

msredcheesecake berkata... [Reply]

Msred suka shopping weekdays kurang orang...kalau weekend, tengok org je la...brg tak dapat tengok pun...

cik sakura berkata... [Reply]

minggu depan baru nak pergi..

Ezad Skytech berkata... [Reply]

aq tak start shopping lagi pon solo..hee~

Mr feckry berkata... [Reply]

dapat geselan je

afiqazizan berkata... [Reply]

lah kenapa tak beli ape2 bro...biasa lah kan masa2 ni ramai yang nak beli barang utk persiapan hari raya..:)