Sabtu, Julai 02, 2011

digi, maxis atau celcom...


sekarang ni guna nombor maxis...
tukar dari prepaid ke postpaid...
aku guna dari tahun 2002...
nampak sangat setia ngan maxis...
maxis taknak bagi apa-apa ke ???

tengah pikir nak amik nombor kedua...
cadang nak amik prepaid je...
cuma ngah pikir nak amik telco mana...
antara digi, maxis atau celcom...




dulu ada nombor prepaid celcom...
tapi nombor tu dah expired...
sebab lebih 100 hari tak top-up...
hahaha...


digi best tak ???


p/s : menang GA Ady Ke London... Y.E.A.Y !!!~

19 comments:

Ahmad Haziq Azlan berkata... [Reply]

kalo digi banyak free call....
celcom kalo xpax@blue tak pasti la apa yg advance....
saya guna prepaid hotlink youth club (maxis) dan UOX (celcom)...
2 no...1 hp...
guna je CSL...
dwi sim....
save.....


sape nak badan mantap?????????????????????????
tengok sini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/07/cara-mudah-mendapatkan-6-pack-easy-way.html

Santri T.P.I.N.I berkata... [Reply]

tengok coverege dulu, kalau dalam ulu pahang tu Digi still masih ada line dia. celcom xder. maxis ada line jugak...

Freaky berkata... [Reply]

saya setia dengan celcom je :D

azrijohan berkata... [Reply]

ahhhaaaa..
same la kita..setia ngn maxis jekk


jom join ni,share idea sikit

http://azrijohan.blogspot.com/2011/07/cuba-korang-bayangkan.html

D.A.F.F berkata... [Reply]

Maxis is the best!!

Rahmad berkata... [Reply]

gua pilih celkom..

afiqazizan berkata... [Reply]

dari dulu da pakai maxis..klu digi..tak tahu lah best ke tak..ape-ape pun stakat ini saya rasa maxis yang terbaik.

mas saari berkata... [Reply]

sama ngan akak, setia ngan maxis dari tahun 2000 sampai skrg!

MDauction2U berkata... [Reply]

Salam bro, aku cadangkan kau guna XOX lagi jimat.
aku skang guna MY XOX.
dapat sms percuma 1,800 sms.
liputan meluas, seluas celcom.
ada 2 charging block.
8 sen untuk setiap 30 saat, dan 7 sen untuk 30 saat berikutnya. so jadi 15 sen seminit untuk sama line dan semua line celcom.
cuma 18 sen seminit untuk line lain.
Try survey kat sini. http://mydxox4u.blogspot.com/p/kelebihan-dymium-xox.html

cik pulau berkata... [Reply]

setia ngan maxis sejak 2006.. hehee..

satu lagi ada no celcom.guna dari tahun 2004.. hehehe

digi tak pernah pakai..

Edy Zaidi berkata... [Reply]

gunalah salam phone...haha..islamic sngt

Ahmad Muzaffar =) berkata... [Reply]

CELCOM Sucks!!! even aku mmg pengguna CELCOM...tapi aku still x puas hati dgn servis diorang skang...

AnAk dEneSor berkata... [Reply]

digi ok..die selalu bg bonus..hihi

ridhwan syafiq berkata... [Reply]

salam bro, urgent ni.
email kat aku nnti ea ?
Ada nak tanay berkaitan blog la.

terompah_70@hotmail.com.
please..

b a m b a m ' s berkata... [Reply]

<--- setia ngan maxis jugak! :P

p/s: lamanya x ziarah cni! hehehehe.. :)

YAYA AZURA berkata... [Reply]

terpaksa guna celcom sbb bil hp ofis bayar ..

tapi orang kata digi ok jugak ..

fardhilah berkata... [Reply]

tinggal jejak kat sini. hikhikhikhik :)

Nur Hawa Mohd Zin berkata... [Reply]

awe pernah pakai ketiga2 no..hehe...skunk masih setia ngan maxis..tapi nanti macam nak tukar celcm :)

ahkoo berkata... [Reply]

dulu guna maxis,lepas tu guna celcom..kena cas gila2 dgn celcom.tapi bukan buat call sgt pon.digi plak,kalau kita main line,kita bleh msj n call free tanpa had dgn sub line.. tp yg jd sial tu,tak buat call pon bil asyik naikkkkkkkkkkkkkk ja.. pedap tol la.. tapi dah sekadar pengguna,nak buat camna kan..