Isnin, Jun 27, 2011

terlebih atau terkurang ???



ada orang suka masuk dari depan...
ada yang suka masuk bontot dulu...
aku prefer masuk bontot dulu...
korang jangan nak pikir lucah ye...
ni bukan bontot yang 'tut' tu...
ni bontot kete...

ada yang expert bab parking...
ada jugak yang tidak bape expert...
tapi tu semua aku tak kisah...
asalkan parking tu betol...

tapi, kalo yang macam ni pulak...
macamane eh ???


- wat the fish ??? -


terlebih bijak ???
atau terkurang bijak ???


p/s : hidup jangan nak pentinglan diri sangat...

30 comments:

Nur Hawa Mohd Zin berkata... [Reply]

awe pernah bace pasal tips penjimatan minyak kereta..salah satu nya adalah waktu parking...lebih jimat kalu parking masuk ikut vontot kereta dulu.. :)

Puan Kutu berkata... [Reply]

mana2 pun boleh..selalunya ikut depan..kt tempat keje jer parking bontot sbb sng nk keluar..:)

Cik Ezy berkata... [Reply]

ni namenye nyusahkn org..
hoho..
ntah sape bg lesen kat die ni parking camtu..haha

risa berkata... [Reply]

huyooooooooooooooo...kalo akak parking dekat2 pintu dia tu bio takleh bukak...lalalalala

el-janna berkata... [Reply]

wah gile.sape yg parking macm ni^^

TeAqArH berkata... [Reply]

x kesah mane2..tp paling x suke parking side..

Shazana Hanis berkata... [Reply]

setuju sangat. If tak teror buat la gaya tak teror..jgn pentingkan diri sendiri,xbgs *emo habis*

gedek! berkata... [Reply]

NGOK!

Cik Jari Tembam berkata... [Reply]

Reverse parking lebih praktikal hehe yg penting pandang side mirror :D

shahjiehan berkata... [Reply]

lesen terbang! hehehhe.. selfish nih

MSS berkata... [Reply]

nak cepat tu...emejensiii

msredcheesecake berkata... [Reply]

Mr solo,
Sian driver tu dia rabun tak nampak line parking tu.....babab jer dia...

Shehan Ismail berkata... [Reply]

TAMAK

Cik Puan Zura berkata... [Reply]

ish..kurang bijak ni..

kita bako je...

Fyqa berkata... [Reply]

kahkah

mse amek lsen kompem pgwai JPJ tu tdo. err

achik ezam berkata... [Reply]

hahahaha dia reserve utk kawan dia dulu kot...

Anak Ulu Cheka berkata... [Reply]

kalu cam gambar tu amik pisau belah tayar kereta tu heheheh

menyusahlan org je

mas saari berkata... [Reply]

akak lebih suka parking reversed, lagi senang dan cepat!

yg ni namanya benggong, ingat parking dia punya ke??

anismelon berkata... [Reply]

haha..anis fail bab parking nie..weee..tp xde lah pai cam nie..fail kalo parking yg deret deret kat tepi jalan je..

KuNanGKuNanG berkata... [Reply]

ni terkurang ajar kot..anggap je la dia br amik lesen..kih3

baca dan senyum berkata... [Reply]

aneh-aneh pemandu sekarang ni, hehe

cik sakura berkata... [Reply]

adoi..kalo kena susah nak dpt parking mcm bikin panas ni..

Bro ahmad berkata... [Reply]

ni jenis pentingkan diri sendiri je... dia ingat parking mak bapak dia yang punya...XD...entah2 kereta solomolo kihkihkih...tak de gurau je?

THE LEKAT LEKIT STORY berkata... [Reply]

mungkin time dia nak parking tu dia di serang cirik birit kot.. kekekeke

selendang merah berkata... [Reply]

dia tamak sbb tu nak parking ambil 2 tempat sekali...

WaNi^^ berkata... [Reply]

haiyaa , mnyusahkan orng je , ade gak yng nak kne cepuk ni !

http://inibelogaque.blogspot.com/2011/06/wordless-3.html

imah berkata... [Reply]

KERETA !!!!!

*lesen xde lagi*

Nour Akmal berkata... [Reply]

ni namanya terkurang bijak..apa2 pun mgkin dia nak cepat kot..
tp klu nak cepat pn jgn lah smp menyusahkan org len kan..

Ct Arina berkata... [Reply]

mintak kene calar tu namenye. haha =D

p/s: abg manis, cane nk folo blog awk ni? sy x jumpe button follow. thx nway folo sy^^

b a m b a m ' s berkata... [Reply]

CB pon suka park bontot dlu..errrrr..len mcm pulak bunyi komen daku kali nie..kekeke