Selasa, Jun 28, 2011

macam budak-budak ke ???



petang tadi gi carrefour Wangsa Maju...
bersama Mak Munah dan My Chapicah...
semalam dah borong 2 pek Yakult...
tadi beli 1 pek Nutrigen...

geram pulakkan tengok budak kecik...
asyik-asyik depa je yang minum benda ni...
aku pon nak rasa jugak...
maklumlah, masa kecik dulu tak pernah minum...
selalu minum susu cap gantung dan susu lembu je...
opssss...




korang nampak tak ada gambar Transformers tu...
kalo beli pek ni, dapat satu badge...
ada 5 badge yang korang bole kumpul...
kalo badge otromen, konfom Cik Bam borong semua...

kalo korang nak badge yang lagi best,
korang bole sertai GA En eQbalzack ...


p/s : mau menonton Suria di Cordoba ...

18 comments:

akutetapaku.com berkata... [Reply]

singgah bc n3 d sini sambil memolow kamu..

Freaky berkata... [Reply]

huhu x pernah minum vitagen pun.. =_=

mas saari berkata... [Reply]

akak lagi suka vitagen!

Shazana Hanis berkata... [Reply]

sekali skala layan yakult ka nutrigen ka memang bestt tak hengat tapii geram sebab minum 1 xkan puas, at least dua ke tiga baru puas...heeee

Darkbatman berkata... [Reply]

hahahahaah.. bapaklaaa lawak!
sbr jela. susu cap gantung 2 yg mahal 2..kehkehkeh

Rozuan Ismail berkata... [Reply]

aha,,CB kaki otromen.kah kah.

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata... [Reply]

haha.... ni sekali hadap je da habis satu pek...

niena shopping2u berkata... [Reply]

hehe.. sama la.. suka minum air ni gak..msa kcik dlu tak mampu nk beli, skang ni balas abis abisan laa

Fay berkata... [Reply]

nih wajib bwk blk asrama nihh.. hehe

siti kektus berkata... [Reply]

suka minum air ni bila orang bagi je, hehehe ;)

cik pulau berkata... [Reply]

suka jugak vitagen..
hehehe

risa berkata... [Reply]

kanak2 ria ria lah tu...baiknya dia temankan lady boss pegi shopping selalu..harap2 anak2 akak pon macam tu lah...erkss anak lelaki aku sorang jer:(

**solo sayammm..GA tu akak le yg anjurkan..jomlah join..nanti boleh bagi your lady boss hadiah tu..kalau menang..hehehe

cik sakura berkata... [Reply]

sedapnya vitagen..xsempat simpan lama2 dah habis..

fairus berkata... [Reply]

VITAGEN LAGI BEST...

msredcheesecake berkata... [Reply]

mr solo,
macam dak kecik...tapi tak salah kan...

bersama kak Es berkata... [Reply]

dah cukup 5 dahhhh

b a m b a m ' s berkata... [Reply]

waaahhhhhh... betol lar.. kalau otomen daku dah sapu! hahahahahahha..

baik punya gelak pakcik biola tuhhh!! ngehehehhe..

Naziatul Yusre berkata... [Reply]

adik aku gila sgt benda ni..
hari2 suruh abah aku beli kat econsave..
dia minum 4 botol, 1 botol dia bg kitorang share..