Rabu, Jun 15, 2011

pilihan hati ???



dalam 180 blogger yang sertai segmen INI...
ada 3 blogger yang buat solomolo terharu...
sebab blog solomolo menjadi pilihan hati dorang...
dari 5 blog yang dorang pilih...

" eleh, 3 je kot... tu pon nak kecoh ke ??? "

sekurang-kurang ada ye dari takde langsung...
dan aku amatlah berbesar hati...
terima kasih bebanyak...

:: jom terjah yang 3 tu ye ::

http://hazeleya.blogspot.com/

http://shehanzstudio.blogspot.com/


http://zuezulaina.blogspot.com/



p/s : macamane aku tahu yang 3 tu ??? sebab aku terjah semua blog yang sertai segmen tu... hahaha...



14 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA berkata... [Reply]

betapa bagusnya blog anda kerana mnjd plhn hati mereka!! =)

NasZ berkata... [Reply]

huhu...pilihan hatimu itu pilihan hatimu jua..apa aku merepek ni..huhu..

jemput join segmen simple terbaru saya...senang je..

SEGMEN SIMPLE: KEKUATAN DAN KELEMAHAN DIRI AKU ...

Zue Zoey berkata... [Reply]

best nye bila blog kita jadi pilihan pembaca kan? hehehe.. anyway kocek, keeping up with the kardashians! hehehehe

AnAk dEneSor berkata... [Reply]

tahniah..bukan senang nk cri kn..hihi

farahin nasir berkata... [Reply]

hahahaa.. okey la tuh daripd sy nie ha.. takde.. sedeh2.. hahah.. tahniah yer..

:)

NAK JADI ORANG YG D BENCI ATAU D SAYANG??

hitammanis berkata... [Reply]

rajin nye en.solo jejalan, uhhh...tgn ku dh kebas......

Shehan Ismail berkata... [Reply]

adui.. bangga. huhuhu.. rjin la encik solo nih bersolo2 terjah smua 180 blog. mak aih.. nasib baik mommy sbuk. klu x, mommy terjah jugak.. huu..

tlg nih..
http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/babytoddler-with-parent.html

tq

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ berkata... [Reply]

wowo rajinnya terjah semua blog yg join...eh boleh tak sbenarnya nk masuk blog nih hehhe...abg ben bg 5 je klu 6 da masukkan hehhehe

b a m b a m ' s berkata... [Reply]

x larat nak terjah smua blog..wuwwuuuu.. =(

Mr. Straw berkata... [Reply]

tq bos singgah belog den...bls kembali...

mas saari berkata... [Reply]

tak kisahlah banyak ke sikit kan? at least kita tahu blog kita dihargai kan?

Cik Puan Zura berkata... [Reply]

tahniah!! sekrang2 nya blog solomolo makin mendapat sambutan.. :) 3 is better than nothing kan...hehe

risa berkata... [Reply]

alahai..bestnye kan kan kan
seronok ada org menghargai kite..
akak pun suke adik solo..hehehe

azrijohan berkata... [Reply]

tahniah bro..lucky gila