Isnin, Jun 06, 2011

perlibahasa [3]



' bagai melepaskan kentut sekuat hati sebab confident bunyi muzik kuat lalu baru teringat kita sebenarnya tengah dengar iPod'...


p/s : agak-agaklah kan kalo nak buang angin pon...

22 comments:

Santri Nurul Iman berkata... [Reply]

suka3...

Rozuan Ismail berkata... [Reply]

kelakarlah.kreatif entri ni walau simple =)

vampire's lovex berkata... [Reply]

hahaha jangan pasang lagu kalau dia datang,baru leh detect dia lepaskan gas..kahkah..

Nor Suhaiza berkata... [Reply]

ha3...
kurang tahap kesedaran tu...

Miss Ran berkata... [Reply]

erk ksimpulan jgn dgr ipod

solomolo:

ade la..ce search tenet...

popular kat kelate n ganu je

Umar Faruq berkata... [Reply]

hahaha.. bapak malu sial kalu jadi dalam train.. kompem org pndang ko semacam.. tapi ko buat muke innocent je.. hahahahaha

solomolo berkata... [Reply]

@Santri Nurul Iman yeay !!!~

solomolo berkata... [Reply]

@Rozuan Ismail sila gelak ye...

solomolo berkata... [Reply]

@vampire's lovex mesti selalu praktis akn ??? hahaha...

solomolo berkata... [Reply]

@Nor Suhaiza di amalkan konsep sharing is caring... erk...

solomolo berkata... [Reply]

@Miss Ran owh... baru ku tahu...

solomolo berkata... [Reply]

@Umar Faruq yang penting bukan aku ye... aku kan budak baek... lalala...

Lulu caldina berkata... [Reply]

Blog ni dalam lulu-pages.. :)

solomolo berkata... [Reply]

@Lulu caldina thanks Lulu..

Cik Puan Zura berkata... [Reply]

hahaha... klakar..

sama lah melepaskan kentut dalam lift dengan andaian tak ada org naik pada level seterusnya...

Iznie berkata... [Reply]

eceh...mmg kurengg tol... adeyh!

solomolo berkata... [Reply]

@Cik Puan Zura betul tu... mesti pernah cuba ek ???

solomolo berkata... [Reply]

@Iznie kureng asem kan ???

fyna berkata... [Reply]

hahaha....
mcm nih poown ade ke...
:)

solomolo berkata... [Reply]

@fyna ada ya...

EZAN IDMA berkata... [Reply]

hahha kentot ek

solomolo berkata... [Reply]

@EZAN IDMA 'a.. kentut...