Selasa, Jun 07, 2011

Cik Bam GIVEAWAY...



teman segossip solomolo yang suka Remy Ishak ada wat GA...
GA dua dalam satu...
nak tahu kenapa ???
klik SINI cepat...
solomolo nak tolong promotekan GA tu...
[komisen den jangan lupa ye]

GA berlangsung dari 7 Jun hingga 13 Jun tepat jam 11.59 malam!


klik gambar yang kureng comel untuk sertai...


cara-cara nak sertai GA ni :

1. tepek banner di atas nie dekat entry korang dan link kan...nak letak kat sidebar pon bole...

2. follow or tidak tu depends..tapi korang kena hup to date lar ngan adiah nanti..yer dak? (kan sinikal ayat nie?cakap jek ar suh follow..hahahah)

3. hebahkan pada your family and friends to ‘Like’ us on Facebook (http://www.facebook.com/churpchurp)

4. Dah klik LIKE kat fan page Churp Churp tuh.. korang klik lar LIKE kat pic tu...
http://apps.facebook.com/promotionshq/contests/125992/voteable_entries/23236409?ogn=facebook

5. Tag lar kawan masing-masing (optional)

6. tinggalkan link entri korang berserta id dan id facebook korang sekali...

nak tahu hadiah : klik SINI ...


p/s : yang sertai tu, jangan pulak korang letak link entry korang kat sini ye...
korang kena letak kat SANA ...

10 comments:

b a m b a m ' s berkata... [Reply]

hahahah..mokaceh rakan gosip! :D

nanti den upah yo!kekekek

solomolo berkata... [Reply]

@b a m b a m ' s hahaha... good luck ye...

anis aniesa berkata... [Reply]

jengah sini :)

Sunah Mohammad berkata... [Reply]

wahhhhhhhh~ rajin la pulak kak aida ni nak wat GA macam ni... tapi kretippp! guna FB!

b a m b a m ' s berkata... [Reply]

@Sunah Mohammad
nak idop sunah oi..hahahahahah..

solomolo berkata... [Reply]

@anis aniesa tQ sudi jengah sini...

solomolo berkata... [Reply]

@Sunah Mohammad Cik Bam ni memang kreatip...

solomolo berkata... [Reply]

@b a m b a m ' s umo Cik Bam bape ek ???

b a m b a m ' s berkata... [Reply]

@solomolo
saya sweet 16!!hahahahhaha..plus 10...tua dah..perangai je mcm budak2..kekekek

solomolo berkata... [Reply]

@b a m b a m ' s owh... muda dari solomolo lah...