Isnin, Jun 20, 2011

berpisah sementara...




hari ni perjalanan sudah bermula...
gara-gara berat badan yang tidak berubah...
bulan lepas dan bulan ni sama je beratnya...
akan mengatakan TIDAK kepada NASI...
bukan untuk selama-lamanya...
tapi untuk sementara waktu je...

bye-bye NASI...
kita berpisah sementara waktu ye...
nanti kita jumpa lagi...
hahaha...


p/s : kita tunggu dan lihat yer...

44 comments:

yatie Awang berkata... [Reply]

semoga berjayalah dalam misi tu...haha

Lieyda berkata... [Reply]

klu saya xmkn nsik sehari boley muntah sb msuk angin huhu

solomolo berkata... [Reply]

@yatie Awang InsyaAllah...

solomolo berkata... [Reply]

@Lieyda memula memang tak biasa... dah lama sikit, ok...

iz berkata... [Reply]

pergh..ak pon nak start x nak makan nasi la..makan rojak jela pasni..haha

btw,new hupdate>>

http://cintailmu89.blogspot.com/2011/06/kenangan-cinta-pertama-gua.html

solomolo berkata... [Reply]

@iz dulu pernah tak makan nasi untuk 2 minggu... berat memang turun kaw-kaw...

arfah berkata... [Reply]

wahhhhhhhhhh...chaiyok2x...klu saya...tidak boleh meninggalkan nasi...heeeeee

solomolo berkata... [Reply]

@arfah terpaksa... hahaha...

Sunah Sakura berkata... [Reply]

chaiyok2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

solomolo berkata... [Reply]

@Sunah Sakura hi kak...

mA!sAra berkata... [Reply]

hehehhe..bubye nasi!!
sama ar kita..:)

ashafanie berkata... [Reply]

makan je nasi tu,tp dlm kuantiti yg siket la..

solomolo berkata... [Reply]

@mA!sAra chaiyok 2x...

solomolo berkata... [Reply]

@ashafanie dah cuba tapi still sama...

afiqazizan berkata... [Reply]

aku pun nak buat gak la..say bye-bye to nasi..semoga berjaya bro..(:

solomolo berkata... [Reply]

@afiqazizan good luck untuk diri masing2...

Eza Boom Boom :) berkata... [Reply]

Eza pun nak try gak x makan nasi.Hehe..untuk awk incik solomolo: chayo-chayo~

solomolo berkata... [Reply]

@Eza Boom Boom :) tenkiu Eza...

Ahmad Haziq Azlan berkata... [Reply]

kalau tak makan nasi, tapi tak exercise@training itu cuma turun berat badan sementara sahaja. berat badan pastiakan naik semula.

N.A.M.N berkata... [Reply]

chayo2!!! =)

solomolo berkata... [Reply]

@Ahmad Haziq Azlan yg exercise tu wajib ada... jangan risau...

solomolo berkata... [Reply]

@N.A.M.N tQ...

vampire's lovex berkata... [Reply]

okay2 kita tunggu dan lihat..kekekeke....


gud luck bro !!

solomolo berkata... [Reply]

@vampire's lovex tunggu...

mA!sAra berkata... [Reply]

@solomolo
hehehe..ok!!

solomolo berkata... [Reply]

@mA!sAra [^_^]

Mr feckry berkata... [Reply]

gua dulu pun cenggitu gak..ada hasil beb

risa berkata... [Reply]

alahai..ingat nak berpisah ape tadi..haishhh adik ni bikin saspen tau!!! okehhh..kena kuatkan semangat ye..chaiyokkkkk!!!

cik pulau berkata... [Reply]

dah alang2 nak berpisah tu..
puasa je senang...
puasa sunat bulan rejab...^^,

b a m b a m ' s berkata... [Reply]

CB dulu 3 bulan x mkn nasi! eehhehe.. berbaloi2.. mcm nak buat balik lar.. hurmmmm..

Rozuan Ismail berkata... [Reply]

kalau wan,memang tak de mananya tak makan nasi.haha.wan diet tapi nasi kena makan.tak perlu jaga makan.bg exercise je byk

solomolo berkata... [Reply]

@Mr feckry tuela bro... mintak2 berhasil kembali...

solomolo berkata... [Reply]

@risa hahaha... biar ada suspen sikit... baru best...

solomolo berkata... [Reply]

@cik pulau bagus tu...

solomolo berkata... [Reply]

@b a m b a m ' s wah... 3 bulan ??? lama tue...

solomolo berkata... [Reply]

@Rozuan Ismail dah pernah try exercise banyak tapi takde perubahan...

puanbee berkata... [Reply]

ambik ler supplement sikit solo , mcm VCO ke .. VCO leh cepatkan metabolisma .. memang elok utk org yg nk turunkan berat badan hihihi

solomolo berkata... [Reply]

@puanbee promosi nampak ??? hahaha...

cik najihah berkata... [Reply]

wah..haha gud luck ya

solomolo berkata... [Reply]

@cik najihah tenkiu Jiha...

imah berkata... [Reply]

tq follow blog imah.. da follow balik ^^

simple blog yet nice ^^

gedek! berkata... [Reply]

Chicken rice shop...

Jom?

solomolo berkata... [Reply]

@imah tenkiu...

solomolo berkata... [Reply]

@gedek! bole je Uncle... sy makan ayam, Uncle makan nasi je...