Sabtu, Mei 07, 2011

Wacana Pengenalan Bersama Bro Wacana...



klik banner untuk sertai...


mula sertai dunia blog ni pada 28/12/2008... entri pertama adalah 'salam pembuka'... nama blog yang aku pilih adalah solomolo... mesti ada yang pelik, napa pilih solomolo... sebab masa tu aku single lagi... hahaha... nama tu melekat sampai sekarang... pernah jugak terpikir nak tukar nama blog tapi rasa macam sayang kat 'solomolo'...

kat dalam blog ni aku selalu ceritakan apa yang berlaku di sekeliling dan apa yang aku rasa... aku suka bercerita walaupon kekadang cerita aku tu agak merepek bila korang baca... aku suka buat entri bergambar... kekadang tu banyak gambar dari cerita... entri aku plak pelbagai... ada suka, duka, kelakar, lawak, merapu, merepek dan emosi...

kalo dulu aku wat sehari satu entri tapi sekarang dah up sikit... taknak bagi orang bosan ngan blog aku... sikit-sikit aku cantikkan blog aku sampailah macamane korang tengok blog aku sekarang ni... aku rasa puas dengan blog ni... pernah sekali blog ni kena removed... klik SINI kalo nak tahu... memang masa tu cuak abes... kena tunggu lebih 36 jam, barulah blog ini dilepaskan... Alhamdulillah...


p/s : yang pasti, aku sayang blog aku ni...

18 comments:

puanbee berkata... [Reply]

ha tragedi tu blog di remove!

en solo berkata... [Reply]

> puanbee : memang tragedi... hahaha...

yaya berkata... [Reply]

owhh s0l0m0l0 2 smpena zman single dlu ye..
skrg ni dh c0uple la ye??s0 blh la buat c0uplem0uple lak

l a l a , S h a h e i l a berkata... [Reply]

Tak kesah kalo merepek..ni kan blog personal.. ^^

en solo berkata... [Reply]

> yaya : couplemouple ? bunyi tak sedap...

en solo berkata... [Reply]

> l a l a , S h a h e i l a : betol tue... sy sokong !!!~

miss Fyqa berkata... [Reply]

singgah :)

en solo berkata... [Reply]

> miss Fyqa : singgah lagi ye...

kakyong berkata... [Reply]

boleh jadikan trademark 'solomolo' tu... ;)

terjah & gegar sini.. ;)


n3 terbaru kakyong
BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011
Dapat coklat sempena hari ibu
Menjejak keyword lagi

Elle Elyssa berkata... [Reply]

thanks singgah blog elle. elle singgah sini dan follow.

http://elleelyssa.blogspot.com/

ahmad berkata... [Reply]

bro org kl ke
salam kenal dari bro Ahmad slalu juga g kl jln2 kdg gi pasar karat,ptling street,bkt bintang hahaha d

Srikandi Bonda berkata... [Reply]

Blogwalking dan follow dari blog bro wacana. Salam perkenalan.. ^_^


http://diarihatimuslimah.blogspot.com

mas saari berkata... [Reply]

singgah dari blog PW..
semoga maju jaya dlm dunia blog ya!

en solo berkata... [Reply]

> kakyong : betol 3x...

en solo berkata... [Reply]

> Elle Elyssa : thanks EE...

en solo berkata... [Reply]

> ahmad : memang org kl pon...

en solo berkata... [Reply]

> Srikandi Bonda : tQ... sedap nama...

en solo berkata... [Reply]

> mas saari : akak pon sama tau...