Khamis, Mei 26, 2011

sorry ye...



jutaan terima kasih pada mereka yang sudi memfollow blog ini... jutaan kemaafan pada blog yang telah memfollow blog olomolo walaupon solomolo tak follow balik blog mereka... andaikata ada blog yang dah memfollow blog solomolo, tapi solomolo terlupa nak follow balik, maafkan solomolo ye... faktor usia membuatkan solomolo jadi pelupa sikit... oleh yang demikian, kepada mana-mana blog yang dah follow blog solomolo, tapi solomolo tak follow balik blog korang itu... korang silalah tinggalkan URL blog korang kat ruangan komen ni... nanti senang solomolo nak follow blog korang itu... pada mereka yang belom memfollow blog solomolo, amatlah berbesar hati solomolo andaikata korang memfollow blog solomolo ni... jangan lupa tinggalkan URL blog korang lepas dah follow blog solomolo ye...


agak-agak korang pening tak baca ayat kat atas tu ???





p/s : nak pi makan roti boy sebentar...
jap2, roti boy halal kan ???


14 comments:

shandye. berkata... [Reply]

klu dh ada 867 follower... mesti ada yg tak perasan pny... takpe... biasalah tu. ngee...


p/s: tolong singgah ke link ni [Nikon Extra Ordinary Angles] & tekan 'LIKE' buleh tak? thanks in advance!

Mohd Zakwan berkata... [Reply]

Zakwan dah follow blog ni haritu ,jemput datang dan follow blog Zakwan balik ,tak paksa k.kalau suka follow la.hehe
http://smileasuwant.blogspot.com

nuyui a.k.a miss NUSHA berkata... [Reply]

kdg2 ade yg follow je pastu senyap teros..

beselah tu,follower ramai..hehehe..

meaw berkata... [Reply]

follow yeeeesss! saya dah lama pon follow blog solomolo ni ... :P

Puan Kutu berkata... [Reply]

faham2..hehe

Shehan Ismail berkata... [Reply]

xpe..xfollow pn xpe. [ayat pasrah]. kikikiki

solomolo berkata... [Reply]

@shandye. hati blogger kena jaga jugak...

solomolo berkata... [Reply]

@Mohd Zakwan baek...

solomolo berkata... [Reply]

@nuyui a.k.a miss NUSHA benda tu normal kan...

solomolo berkata... [Reply]

@meaw yezza !!!~

solomolo berkata... [Reply]

@Puan Kutu PK memang terror... otailah katakan...

solomolo berkata... [Reply]

@Shehan Ismail H.E.P !!!~

b a m b a m ' s berkata... [Reply]

http://bambam-story.blogspot.com

errrr..


hahahhaha..

solomolo berkata... [Reply]

@b a m b a m ' s hamboi...