Khamis, Mei 26, 2011

semuanya belum lagi...



korang mesti ada yang dah kan ???
aku sampai sekarang belum berkesempatan lagi...
ada 5 filem yang aku belum sempat tonton lagi...

3 filem ni dah kuar dan aku masih belum tonton lagi...
  1. Nur Kasih The Movie
  2. Kongsi
  3. Pirates of The Caribbean : On Stranger Tides
yang lagi 2 ni baru kuar hari ni dan aku pon tak tau bila nak gi tonton...

4. Karak
5. Kung Fu Panda 2


p.s : ada sesapa yang dah tengok filem2 di atas tak ??? yang mana best ???


6 comments:

manggosteen berkata... [Reply]

cerita kongsi dah kuar boleh download..tak berapa best pon..yg lain sume tak tgk lagi..kungfu panda mcm best..sbb yg 1st dulu best gile..

solomolo berkata... [Reply]

@manggosteen pergh... tak sabo nak download ni... hehehe...

aque berkata... [Reply]

aah kongsi x bere pesh...
nur kasih.. besh padew seseorang yang berjiwe shunshine seperti saye..
lanun x negok lagi

2 cerite tu.. mcm nk tgok... huhuhu

solomolo berkata... [Reply]

@aque ye ke kongsi tak bape best ??? ada gak membe cakap macam tue...

afiqazizan berkata... [Reply]

tak sabar betul aku nak tengok pirates of the caribbean dan kungfu panda 2.

solomolo berkata... [Reply]

@afiqazizan 2 2 cite tu best...