Sabtu, Mei 07, 2011

Pak Wahab owh Pak Wahab...


dah kenapa ngan Pak Wahab ??? kalo sape yang dok area Wangsa Maju, Wangsa Melawati ngan Seri Rampai mesti dorang kenal sapa itu Pak Wahab... kira Pak Wahab ni memang femesla... siap masuk dalam Jalan-Jalan Cari Makan {JJCM] ok...

petang-petang macam ni kalo pekena rojak ngan cendol pon cara jugakkan... sejuk tekak dan kenyang perot...


" ish ko ni, tak abes-abes ngan makan...
manalah tak dari 75 ke 88.4 "...



selalunya kalo nak makan rojak ngan cendol, aku selalu makan atau tapau kat sini... Mak Munah punye feberet...



Restoran Wahab's The Best Cendol
No. 43, Jalan Rampai Niaga 5
Wangsa Maju, Kuala Lumpur

facebook Wahab's Cendol


p/s : INI memang terbaik wa cakap sama lu...

10 comments:

lemongrassbeam berkata... [Reply]

Apa kata kamu try ABC Pegaga pulak.
Kt food court sek 2 shah alam. hehehe

ishiko berkata... [Reply]

kt BP ada satu kedai cendol best... mutrah llak tu.. ^^

en solo berkata... [Reply]

> lemongrassbeam : jauhla dear...

en solo berkata... [Reply]

> ishiko : BP mana ???

SiS NaD berkata... [Reply]

SaLaM...

WaH!~ KeNa CuBa TRy TeST Ni NanTi... (^_____^)V

en solo berkata... [Reply]

> SiS NaD : kena cuba... macam-macam jenis cencol ada...

mcm ni lah berkata... [Reply]

insyaallah satu hari nti sy sampai sana,. tak jauh dah dari umah sy tu

en solo berkata... [Reply]

> mcm ni lah : singgah jangan tak singgah...

Rozuan Ismail berkata... [Reply]

kalau balik setapak,nak pergi snaa lah.

en solo berkata... [Reply]

> Rozuan Ismail : memang kena pergi...