Selasa, Mei 31, 2011

lapar lagi ???


serius aku lapar lagi... sikit lagi perot nak masuk angin... aku pon pelik... lately ni nafsu makan aku menjadik-jadi... dan perot cepat masuk angin kalo lambat makan... dulu kalo pagi tak sarapan pon takpe... bole tahan sampai waktu makan tengahari... tapi sekarang, pukol 10 pagi je perot dah menjerit mintak diisi... manalah tak makin comel...

macam semalam kol 4 pagi aku masak maggi sebab lapar... aku kalo lapar, mesti susah nak tedo... kol 8 pagi tadi baru aku masuk tedo... yelah kan, takkanlah lepas makan terus nak tedo kan ??? naya perot aku makin ke depan...


- maggi spesel yang aku selalu masak -


hari ni last makan kol 6 petang tadi... dan sekarang perot aku lapar lagi... kat dalam fridge ada je nugget seri murni dan sosej mini ayamas... atas meja makan ada je kek lapis sarawak ngan biskut lemak... tapi tekak aku taknak yang tu... adakah aku akan masak maggi spesel lagi malam ni ??? konfom malam ni aku tedo lambat lagi... hadoyai...


p/s : selamat malam semua....

16 comments:

..gugu.. berkata... [Reply]

aduhai tgk megi tu bikin guwa lapo jugak ;)

solomolo berkata... [Reply]

@..gugu.. hahaha... my sis selalu suro solomolo masakkan maggi ni kalo dia terasa nak makan...

Jangan Kalot berkata... [Reply]

Fish ball ke atas tu? banyaknya...huhu

cayob berkata... [Reply]

control makan tu...nnt makin gemuk..susah nak kasi turun...

Republic Aku berkata... [Reply]

ini yg aku tak suka ...bukak2 jer cerita makan....jadi lapar la pulak....

achik ezam berkata... [Reply]

sedang bahagia?

solomolo berkata... [Reply]

@Jangan Kalot tu bukan fishball.. tu sosej yg dipotong kecik2...

solomolo berkata... [Reply]

@cayob tuela... memamng nak kena contrrol skrg... berat makan bertambah...

solomolo berkata... [Reply]

@Republic Aku sorry bro...

solomolo berkata... [Reply]

@achik ezam ya dan tidak... haha...

wawa_addien berkata... [Reply]

sedappp nyer maggi tu ;)
anyway nk tanye, mcm mane nk wt
tunjukkan semua or show all kt bloglist kita? huhuhu..

solomolo berkata... [Reply]

@wawa_addien add gajet > blog list > dekat show tu pilih sama ada nak show all atau 5, 10 atau 25 blogs...

harap membantu...

b a m b a m ' s berkata... [Reply]

mln lewat mlm...hurmmm..no no no..huhuhu

solomolo berkata... [Reply]

@b a m b a m ' s i got to go... daaa !!~ hahaha...

Rahmad berkata... [Reply]

macam sedap jer meggi tu..

solomolo berkata... [Reply]

@Rahmad sedaplah sikit dari mamak...