Rabu, April 06, 2011

segmen, GA atau contest yang saya suka !!!~



kan banyak blogger yang wat benda nie... segmen, Ga dan jugak contest... bole katakan tiap-tiap hari ada... yang menarik ada dan yang tak berapa nak menarik pon ada... benda nie bukannya tak bagus... bagus okey... bole menambah kenalan blogger... bole tambah follower... bole tambah pembaca... aku pon tak ketinggalan nak join... selalu aku join segmen En Ben...

cuma ada yang aku tak berkenan sikit... kalo korang perasan kan setiap segmen, GA atau contest ada terma-terma dan syarat-syarat yang perlu korang ikot... aku kalo nak join sesuatu segmen, Ga atau contest tu, aku akan belek dulu apa benda yang kena buat kat situ... bab hadiah tue aku tengok last sekali... GA terbaru yang aku join adalah dari Cik Yuyu Kechik... mudah dan senang...

kalo setakat kena tempek banner kat dalam entry tue kira ok... cume tak berapa berkenan bab kena tempek banner kat sidebar... dan bab yang kena tag 2, 3, 4 atau 10 rakan anda dan pastikan mereka tahu tu pon tak beberapa suka sangat... memangla niat tu bagus nak blogger laen tahu tentang segmen, GA atau contest yang blogger nie anjurkan... tapi tak semestinya blogger yang kena tag tue suka... silap-silap kena wat sebab terpaksa... bukan sebab rela hati...

wajib dan harus ada yang cakap dalam hati "ek eleh mamat nie... kalo dah tak suka tu janganlah nak membebel... nak join, join... kalo taknak join, dok jauh-jauh... ada aku suro ko join segmen, GA atau contest aku ??? takde kan ???"... perghh.. makan dalam tu... sob sob sob... sedihnya... mintak maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki ye...

apa-apa pon, selamat bersegmen, bergiveaway dan bercontest semua...


p/s : nak join segmen, GA atau contest blogger mana ek ???


;']

13 comments:

Puteri Kasih berkata... [Reply]

Saya pun tak suka part yang kena tag beberapa orang tu dan juga yang kene letak banner kat sidebar...huhu

solo molo berkata... [Reply]

> Puteri Kasih : naseb baek ada yg sama pendapat...

azzah berkata... [Reply]

tag nama orang memang leceh.nak masuk GA kena baca dulu syarat dia.yang perlu tag,saya tak masuk

solo molo berkata... [Reply]

> azzah : samalah...

OKEdChokelaT berkata... [Reply]

urkss...oked mgelat..tag je xbgtau pun..hahahaha....

solo molo berkata... [Reply]

> OKEdChokelaT : owh...mengelat ek...

*47!k@# berkata... [Reply]

ala,,tag je mane2 blogger..janji cukup syrt..blogger yg di tag tu nak join ke tak tu trpulang la..:)

solo molo berkata... [Reply]

> *47!k@# : tapi kalo dah di tag dan tak buat, nnt ape plak kata org yang mengtag tue kan??? nak kena amek hati gak...

Puan Kutu berkata... [Reply]

setuju..tak berapa suka jugak klu soh boh banner kt sidebar n soh tag tu.hehe

solo molo berkata... [Reply]

> Puan Kutu > yang letak banner kat sidebar tue secara tidak langsung bole menambahkan kelembapan loading blog kan ???

^^nu[dd]yra^^ berkata... [Reply]

btol2...x suker sgt kl soh letak banner kat sidebar n tag2 tuh....malas ok!esp yg kna tag2 tuh....sbb nak kna pk nak tag saper nih..xkan nak tag org yg samer jer kan...hehe..

solo molo berkata... [Reply]

> ^^nu[dd]yra^^ : betol betol betol...

waN Mohd Salim berkata... [Reply]

salam tuan saye bru dtang dri jauh mnjadi followers tuan .. and sye buat contest tak seberapa ni
http://wanmohdsalim.blogspot.com/2011/03/contest-penulis-senja-terakhir.html

kalau berminat sila la join ,, sye x de suh letak banner kat sidebar pon hihihihi