Selasa, April 05, 2011

sape nak menang ipad 2 ???


terliur tak tengok tajuk entry nie ??? ini bukan cobaan ye... ini betol-betol tau... memang kalo korang menang, korang akan dapat iPad 2... gila ko kalo taknak... sape nak bagi ???




kepada sesapa yang berminat dan rasa amat yakin yang anda bole menang, dengan ini saya menggalakkkan anda menyertai contest ini...

saya nak menang iPAd 2 !!!~

sile klik link kat atas tu ye... ada syarat-syarat dan terma yang kena dipatuhi... bukan senang nak menang ye... baca betol-betol dah buat sehabis baek... ingat ye... hadiah utama adalah iPAd 2...

DenaiHati.com


p/s : jangankan ipad... laptop pon takde... sapa nak hadiahkan ???


;']

9 comments:

NadiRah berkata... [Reply]

nak ipad!!!!
teman tojah jap!!
huhu

Amiera Hilton berkata... [Reply]

oh Ipad 2! menarik ni. :)

NiSha berkata... [Reply]

bestnya dpt ipad ni

Mutiara Bernilai berkata... [Reply]

adehh..

xlayak..

PR baru 2..

sob2..

Miecyber berkata... [Reply]

Nak...nakk... nak...


" Say No " Loji Nuklear Di Malaysia

Fizalinolie berkata... [Reply]

Macam menarik. Nak terjahlah dulu.. Hehehe.

Puan Kutu berkata... [Reply]

macam susah jer syaratnya..jap g terjah dulu..tq 4 d info..

achik ezam berkata... [Reply]

pad pon tak mampoo nk beli..

kah kah kah

Soo Wen berkata... [Reply]

Kalau nak menang iPad free boleh join contest dari lot.my. Details boleh tengok di http://lot.my/contest