Jumaat, April 01, 2011

BEN ASHAARI kata AKU TAK SUKA , AKU TAK SUKA LAA !




En Ben wat segmen khas untuk ANONYMOUS...
ni kalo dorang baca...
mesti telinga dorang kuar asap...
mata rasa pedih je...
hati rasa terbakar ...
sesuailah ngan muka korang...
eh silap, korang ada muka ker ???
cermin pleaseeee....

_______________________


Sila beritahu kenapa anda tak suka ANONYMOUS ..

dorang nie takde keje sebenarnya... suke ganggu ketenteraman blogger laen... suke jadi batu api... batu belah batu bertangkup pon bole gak... dorang nie jeles sebenarnye... jeles ngan blogger laen sebab mungkin blog dia tak femes... taktue pon dia tak ramai kawan... nampak sangat penakot sebab tak berani nak tunjuk muka... tak berani nak guna identiti sendiri... setakat guna nama ANONYMOUS tue, budak darjah satu p0n b0le wei...


Pengalamanan anda bersama ANONYMOUS.. Ceritakan ..

so far takde pengalaman lagi dengan ANONYMOUS nie... tapi pernahlah ternampak dorang dok sedap memberi 'kata-kata perangsang' kat komen blog laen... kat satu blog nie dia dok cakap yang blogger nie takde pendirian sebab selalu sangat join segmen blogger laen... yang lagi satu pasal isu beli baju kat bundle... si blogger a.k.a bakal lawyer nie wat entry pasal dia selalu beli baju kat bundle sebab bole dapat 3 pasang rm10... ada pulak ANONYMOUS nie dok hentam kaw-kaw kat blog tue...

Nasihat anda pada mereka yang gemar mencaci maki dalam blog ?

hentikanlah amalan korang yang sangat mulia tue... buatlah benda laen yang berfaedah sikit... korang nie memang budus + budus + budus... kalo berani sangat, guna identiti sendiri ye... takyah nak maen sorok-sorok...



AKU TAK SUKA , AKU TAK SUKA LAA !!!~


p/s : ANONYMOUS yang positif okey... cuma ANONYMOUS yang negatif nie jer yang kita rasa grrrr....



;']

25 comments:

Bella Bell berkata... [Reply]

tak suka..tak suka..hehehee~

nabihancakap berkata... [Reply]

sy pun tak suka!! menci kowt..

belia benci ANONYMOUS..

http:// nabihancakap.blogspot.com

Lya Colours berkata... [Reply]

say no to anonnn

eqbalzack berkata... [Reply]

i like! hahaha

solo molo berkata... [Reply]

> Bella Bell , nabihancakap , Lya Colours : kite b0kar dorang... bak0r !!!~

solo molo berkata... [Reply]

> eqbalzack : erk ??? abg suka ???

aNis sHazLiN berkata... [Reply]

huhu...anon2 yg negatif mmg bg anis down giler2! skng hamekkk no more anon..hehe...

bls knjungn n folo solo molo cni...hehe

riza berkata... [Reply]

ye setuju! kita bakor je!bakor!

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ berkata... [Reply]

setuju!!
kalo yang postive ni leh r trime lagi..
tapi kalo yang menaip ikut sedap hati ala2 longkang busuk tu yang nyampah tu kan!!


salam singgah dari mummy weiyda♥
nice entry!!♥
keep it up blogging!!♥
‎(◕‿◕✿)

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

zieha hisham berkata... [Reply]

yeahh give me 5 !! hee ^^
zieha pon benci tahap dea dengan cik anom , booooo ;O

cEmpAkA BirU berkata... [Reply]

memang kena jerit kuat-kuat kat tepi telinga tu...species cam ni memang...

BEN ASHAARI kata AKU TAK SUKA , AKU TAK SUKA LAA !

Sunah Mohammad berkata... [Reply]

erk..tengah membayangkan solo molo jerit kuat2 macam dalam gambar...hahaha~

nadiemsharmz berkata... [Reply]

salam...jengok2 dari BA punye sgmen...katakan TIDAK pade cik enon yg lazer!!!!oyeah!

pRiNCe berkata... [Reply]

sy suke blog ni...hahahaha
kite same2 lah kcewa ngn cik anon tu...

solo molo berkata... [Reply]

> aNis sHazLiN : yeay... serang dorang !!!~


> riza : jom jom jom...

solo molo berkata... [Reply]

> ♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ : yang positif tue kire ok kan...

> zieha hisham : i 5 u back !~

solo molo berkata... [Reply]

> Sunah Mohammad : sile bayangkan ye...

solo molo berkata... [Reply]

> cEmpAkA BirU : kan... biar pecah gegendang tinge tue jap...


> nadiemsharmz : oyeah jugak !!!~

Puan Kutu berkata... [Reply]

takde keje sgt dah la tu..dia igt senang nk tulis nk publish entri..susah payah tau.senang2 nak kondem..

Rahmad berkata... [Reply]

memang tak suka pengomen yg tidak beridentiti ni..

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

Lulu caldina berkata... [Reply]

Biasanya, kalau komen yang membina, lulu publish jer...Maknanya dia jujur..Tapi memang benci jugalah,kan yang suka menjatuhkan org tapi tak berani nak letak nama sendiri...huh

... berkata... [Reply]

as salam..
ziarah dari blog encik ben~
hmm..anon..ada pro dan con..
memang sarkastik..
tapi yang penting, jangan ada prejudis. mana teguran yang baik dan membina, kita ambil sebagai pengajaran. yang buruk, jadikan sempadan ;)


http://fadzli-rt.blogspot.com


hm..baynagkan yang solo menjerit macma tu. ekeke~

=p

wanie.misa.amane berkata... [Reply]

Hihi. Betul tu anon ni cuma menyemak jee kan ?

Zura berkata... [Reply]

betul3...
walaupun x ada pengalaman ngan anymous ni rasa mcm cuak je kan...

rasanya, spesis alen yang x sker tgk blogger dpat sambutan tu...

nn spesis penakot... waaa...kalau ada anymous baca nih mau kang aku plak yg kene...

qucachahir berkata... [Reply]

eeei...anon yang jahat..hehe.. :D