Isnin, Mac 14, 2011

SEGMEN : BEN ASHAARI SOAL CINTA







segmen terbaru En Ben Ashaari...
segmen s0al cinta...
kali ni s0alan banyak sikit...
nak tulis jawapan p0n kena hati-hati...
nak amek hatilah katakan...
untung-untung, bertemu j0doh di bl0g...
muahahaha....

______________________________


1. Wanita bagaimanakah yang menjadi pilihan hati anda ?

wanita yg menutup aurat... yang mana tidak mendedahkan aurat le...bukan yg pakai tudung tp pakai baju lengan pendek ye... yg pakai tudung nampak leher p0n tidak menjadi pilihan... lagi sejuk mata memandang kal0 wanita tue pakai tudung labuh... sopan santun, pandai memasak, cukup ilmu agama, h0rmat 0rang tua, pandai berdikari dan membawa diri...


2. Definasi keseksian seseorang wanita bagi anda...

kal0 yg dedah sana, dedah sini tue bukan seksi ye... tue seksa... sesak nafas p0n b0le... seksi se0rang wanita terletak pada keperibadian dan kelembutannya... tp takde lah sampai lembut sangat...


3. Apakah maksud PENGORBANAN CINTA bagi anda ?

u jump, u jump...
*pitam*


4. Perlukah pasangan anda berkorban apa saja demi membuktikan cintanya pada anda ?

rasanya tak perlu... tapi kalo dia yang nak, apa salahnye...


5. Jika keluarga pasangan anda tidak mahu menerima anda sebagai menantu mereka , apakah yang akan anda lakukan ?

nak buat macamane... dah 0rang tak suka... takkan nak paksa suruh suka k0t... kang geram-geram sangat, nikah je kat thailand... hahaha...


6. Berapa kalikah anda putus cinta ? Kenapa ?

putus cinta ??? nak kira jap... rasanya 3 atau 4 kali ... kenapa??? sebab tak serasi...


7. Pada pendapat anda , lelaki atau perempuankah yang mudah berlaku curang ? Secara umum ... kenapa ?

dua dua sama je... baek lelaki baek perempuan... yang lelaki pantang teng0k perempuan dahi licin... yang perempuan pantang nampak lelaki p0ket tebal...


8. Apakah anda seorang yang mudah cemburu ?

yup... tapi sikit je...


perhatian : jawapan dan pendapat di atas tiada kena mengena dengan sesiapa pon...



p/s : dalam hati ada taman...



;']


38 comments:

azie ismail berkata... [Reply]

hehe.........datang menengok nie...

AdiaLuze berkata... [Reply]

Jawapan nombor 4 tu tahan betul "... tapi kalo dia yang nak, apa salahnye... "...Ayat xleh gi sungguh...wakakaka

P/S : I'm lucky number 191 ^_^

missbby berkata... [Reply]

hai, salam ziarah..suka suki je nak bawak anak orang nikah kat thailand eh...takperlah, mana tau jumpa jodoh melalui blog eh?

GiveAsh berkata... [Reply]

setuju nikah kat thailand..bravo!! haha

Adzriel AB berkata... [Reply]

dah ada ppengganti ke ni??

GiveAsh berkata... [Reply]

macam macam jawapan jugak..

siti hidayah berkata... [Reply]

wow! frust sangat sampai menikah kat thailand. haha.

yna fazlyna berkata... [Reply]

hoho.. nak awek bertudung labuh zaman sekarang amat payah..

Nadhirah-chan berkata... [Reply]

hahaha ape daaa u jump , u jump . ish3 .

manueng berkata... [Reply]

"yang lelaki pantang teng0k perempuan dahi licin... yan perempuan pantang nampak lelaki p0ket tebal..." <-- nais~ ;)

pearl jade berkata... [Reply]

huhu..memang seksa tgk yg dedah sana dedah sini =p

apisv2 berkata... [Reply]

salam,
mengunjungi rakan2 segmen ben ashaari soal cinta;)

soal apisv2

::contengan hati::)) berkata... [Reply]

wow jawapan yang sool jep ;)
singgah dri segment bro ben

SaYraH WonDerLanD berkata... [Reply]

perghh dlam hati ada taman. Thx melawat saya. so i melawat u balek. Ciri2 girl awak nak tu mmg terbaik dari ladang. Hope dpt. InsyaAllah..

Shahrina My berkata... [Reply]

Assalamualaikum... ziarah2.. =)

Selagi ada yang baik, kita pilih yang baikkan...hehehe

NiSha berkata... [Reply]

hahahaha... u jump la sorang2 kan hehehe i x mo masuk neraka..

solo molo berkata... [Reply]

azie ismail : tenkiu sudi datang jeng0k... ;']


AdiaLuze : hahaha...yg tue memane jer...

solo molo berkata... [Reply]

missbby : kal0 dah j0doh, tak kemana...


GiveAsh : erk ???

solo molo berkata... [Reply]

Adzriel AB : single but n0t available...cwewahhhh !!!~


siti hidayah : bukan frust...cume nak mengaj0r mak mertua tue jer...hahaha...

solo molo berkata... [Reply]

yna fazlyna : betol...


Nadhirah-chan : abes tue dah akat i lap u, u lap me...huhu...

solo molo berkata... [Reply]

manueng : dah banyak terkadi macam nie...


apisv2 : salam kembali...

solo molo berkata... [Reply]

::contengan hati::)) : silelah singgah lagi ye...


SaYraH WonDerLanD : Insyallah...harap2 macam tue le...

solo molo berkata... [Reply]

Shahrina My : bet0l...buat ape nak pilih yang jahat kan ????


NiSha : i p0n takm0 ye...ngeri...

fRaMe+LenSeS berkata... [Reply]

*pitam bali* hehehe.. nice one.. salam lwat dari Nadh. segmen enchik ben. ;)

Rozita berkata... [Reply]

salam singgah dan follow...hehe...
tak tahan ayat tu...kalau nak bg apa salahnya..huhu..dahsyat..

solo molo berkata... [Reply]

fRaMe+LenSeS : pitam bali ???

solo molo berkata... [Reply]

Rozita: hahaha...dah 0rg nak bagi, terima sajo...

pwincess Lov3y dOv3y berkata... [Reply]

ahahaha.

u jump.u jump

compem tak nak la.

pwincess Lov3y dOv3y berkata... [Reply]

ahahaha.

u jump.u jump

compem tak nak la.

Fauzan 'Jahn' Abas berkata... [Reply]

salam,

saya membalas lawatan anda di blog saya...

jawapan yang bernas bagi setiap soalan...

follow lah blog saya kalau tidak keberatan...

thanx...

sha berkata... [Reply]

singgah sini..

macam2 jwpn..

NuRuLhUdA aBu hAsSaN berkata... [Reply]

bkn u jump , i jump ker ? haha , tak mo brkrbn cme2 ea ? hehehe , guro jek , dtg jengjln cni :)

EnY YuSniZaR berkata... [Reply]

Salam ziarah balik...
hi solo!!!
:)) nice blog!!

solo molo berkata... [Reply]

pwincess Lov3y dOv3y : hahaha...sy p0n taknak...


Fauzan 'Jahn' Abas : i will f0llow you...

solo molo berkata... [Reply]

sha : memang macam2...


NuRuLhUdA aBu hAsSaN : kalo long jump tue nak le...

solo molo berkata... [Reply]

EnY YuSniZaR : tenkiu u...

Nabila Shamsudin berkata... [Reply]

ade taman rupenye..
hehe...

solo molo berkata... [Reply]

Nabila Shamsudin : harus ye ada taman...hahaha...