Rabu, Mac 30, 2011

murah sikit tak bole ke kak ???



seorang awek masok ke gerai menjual baju wanita...
dari sehelai baju ke sehelai baju dia belek...
tanya harga baju tue...
tanya harga baju nie...
kot-kotlah bole dapat murah...

awek > akak, baju nie bape hengget ???

akak > 45 hengget je dik...

awek > tak bole murah sikit ke kak ???

akak > dah abes murah tue dik...

awek > ala, 35 hengget tak dapat ke kak ???

akak > tak dapatla dik...

awek > ala, bolelah kak... 35 hengget...

akak > hurmm...bole nak murah, tapi akak potong lengan baju tue... bole ???

awek > erk ????


p/s : janganla asyik nak murah jer... kalo g makan kat Chillis or Toniramas tue, takde plak korang mintak murah kan ???


;']


12 comments:

Izyan Masri berkata... [Reply]

HAHA.KALAU KAT PASAR MALAM LAGI SELALU DENGAR AYAT TAWAR MENAWAR NI :D

senyumSOYA berkata... [Reply]

hahahah..klakar la akak tu...
len kali cakap nak 10 hinggit.. tengok dia berani x potong baju tu...heheheh

Gnie@SimplyStyle berkata... [Reply]

haha...adatlah ni...tapi paling senang nak mintak murah dengan peniaga2 pakistan... =)

b a m b a m ' s berkata... [Reply]

hak sebagai pembeli nak tawar menawar laaaaaa..

terasa i tauuu~!! ahhahahhaha

nur ikhyar dee berkata... [Reply]

nak murah jugak...tak kira...hehehe

mama Rayqal berkata... [Reply]

sapa tak nak kalau taar kasi murah lagik... cube dia taruk situh sign FIXED price kalo kat bandung dia tulis Harga Pas.. kalau tak Pas, sume aku mintak tawar..ehehehhee

Nurnadrah berkata... [Reply]

kt paso bole la..jgn masuk mall or butik memane mintak murah dah la..aiyakk!

нαηιмQαtяυηηα∂α berkata... [Reply]

Kalau harga berpatutan takde la nak tawar menawar sangat. Tapi kalau harga tak logik HARUSLAH tawar menawar hehehe..

Meh datang sini, entry untuk awak:
Follower Ke-100

Wahida Nasution Thakhrim berkata... [Reply]

ha3.. biasa la.. kalau nak bergaya tu kena la berkira walaupun sekurang bak kata org kedah.. tapi kalau pasal benda makan, mana boleh murah2, jatuh la standard.. ha3

auctions berkata... [Reply]

info berguna nie dn peringatan untuk semua....thanks....hehehehe...

... berkata... [Reply]

as salam..
haha~
tu la..semua nak murah.
nak murah, buat sensidiri.ekeke~
eh? teringat entri ujang. hahah~


http://fadzli-rt.blogspot.com

Zue Zoey berkata... [Reply]

hahahahaha! ni bargain salah tempat agaknya. Cuba kalau dia bargain kat Zara.. Hehehehhee~