Rabu, Mac 23, 2011

kalau berpacaran...




trend bebudak zaman sekarang nie... sebok nak berpacaran... sebok nak satu dunia tahu yang die dah ade kapel... rasa bangga bile berpacaran... baru f0rm 1 p0n dah seb0k... siap update dalam FB ngan twitter tue...

masa berpacaran tue, i lap u, u lap me lah... kaulah intan payung... pengarang hati berbuah jantung... dalam hati ade taman... bak kata 0rang, bile berkapel semuanya indah... bau kentot tahap telur tembelang p0n wangi 0key...

bile gaduh, kec0h satu FB ngan twitter... cakap yg si dia tak sayang si dia lah... majuk ngan dia lah... sampai hati si dia buat dia macam nie... lepas tue dok sindir-sindir kat FB ngan twitter... lepas tue siap copy + paste lirik lagu-lagu sedih kat mana-mana yang bole...

tu tup... berpisah... amek k0... penuh kt FB ngan twitter d0k mengutuk si ex... kuar semua cacian, makian, hinaan, carutan, bebelan segala macam... siap cakap nak santaulah... nak buat itulah... nak buat inilah...


p/s : kalau berpacaran tue biarlah berpada-pada... jangan nak kecoh-kecoh sangat... bile abes madu sepah di buang, baru nak ingat Tuhan...


;']


32 comments:

Nizam berkata... [Reply]

budak-budak tak matang bercinta macam tu la..satu dunia nak tahu...
kalau boleh kat fb atau blog nak tampal muka pakwe dan awek masing2...
hello, couple je..buka sah lagi... tak gitu?

p/s:emo sikit lau cakap bab couple coz tak suka org couple menunjuk2 macam suami isteri jek.

Buuwa berkata... [Reply]

couple2 xda dalam kamus idop...

pwincess Lov3y dOv3y berkata... [Reply]

ahahak.
biase la.
zaman sekarang kan.
macam2 ade.

Wahida Nasution Thakhrim berkata... [Reply]

kalau tak kecoh kat Fb atau tweet tak ada la yg tahu dia ada pakwe.. (selalunya budak perempuan la yang lebih2 ni, jarang budak lelaki nak Fb, tweet segala..)

solo molo berkata... [Reply]

> Nizam : bet0l tue...baru couple dah berani nak pegang2 tangan, berpelok semua...

solo molo berkata... [Reply]

> Buuwa : bagus...

solo molo berkata... [Reply]

> pwincess Lov3y dOv3y : kena jaga abad dan sopan gak... jgn maen belasah jer... kan ???

solo molo berkata... [Reply]

> Wahida Nasution Thakhrim : kalo kat FB tue, update kt relationship jer dah cukup kot... tak perlulah nak update 24 jam... hahaha...

nur ikhyar dee berkata... [Reply]

ye satuju...
jangan expose (betul tak perkataan ni?) pacarmu jika belum berkahwin...diam-diam je...hikhik...

solo molo berkata... [Reply]

> nur ikhyar dee : ejaan betol...takyah nak expose sangat...

MyRa QuEeN berkata... [Reply]

Tq...jeput singgah..singgah la nie...btul2...klu pisah pon redha je la..ni duk musuh2 npe..

Cik Yana berkata... [Reply]

Budak2 memang camtu. Hahaha~ kadang2 gelak je bace. Tapi cik Yana tak mengamalkan prinsip bercinta sebelum kawen. Hahaha~


Entry terkini: The Blogshop: Lolita's Closet :)

HATYCIKNUURUL berkata... [Reply]

kalau berpacaran memang banyak pantang larangnya,..tapi bdk2 zmn skang,xde dh nk ikut pntg2,..main bedal je,..bosan tgk FB ngan ayt2 jiwa,.last2 aku deactvate!amek kao,.hehe

sori,CN xmain pacar,.hehe,..

solo molo berkata... [Reply]

> MyRa QuEeN : nie baru berkapel... kalo dah kawen pastu bercerai ntah macamanelah gamaknye...

solo molo berkata... [Reply]

> Cik Yana : Alhamdulillah... susah nak cari wanita yang bercinta lepas kawen nie... kata orang bercinta lepas kawen lagi best...

solo molo berkata... [Reply]

> HATYCIKNUURUL : katanye...selalu remove fren saj0... abes cite...

YAYA AZURA berkata... [Reply]

kalau berpacaran jgn tunggu lama-lama
kalau dah berkenan jumpalah ayah dan mama:-)

diyana berkata... [Reply]

memang gitu la zaman sekarang..kalau FB dengan Twitter tu ada boleh keluar suara, mesti lagi sedap mengutuk-ngutuk..hehe ^^

solo molo berkata... [Reply]

> YAYA AZURA : yang jumpa mak ayah sebelom berpacaran tue susah nak cari zaman skrg...

solo molo berkata... [Reply]

> diyana : tue dia...kalo benda bersuara, lari semua orang...

Mapasanda berkata... [Reply]

betul sekali itu sob, bila berpacaran haruslah berhati-hati agar tidak menyesal dikemudian hari..

Sunah Mohammad berkata... [Reply]

nice entri..betul tu..tak perlu kecoh2..

Pena Marhaen berkata... [Reply]

bebudak baru nak naik mmg macam tu..tapi aku menyampah bila tgk diorg over lebih dari org yg dah kawen..

dunia dah nak kiamat.

solo molo berkata... [Reply]

> Mapasanda : kan... jangan nak sedap berkapel... tp akhirnya ???

solo molo berkata... [Reply]

> Cik Sunah : bet0l bet0l bet0l...

solo molo berkata... [Reply]

> Pena Marhaen : tau takpe br0... macam dah tak tahu malu langsung...

*47!k@# berkata... [Reply]

entri bikin panas nih..nseb baek xterlibat..haha..

storyfromme berkata... [Reply]

jangan terlalu mengagungkan cinta.nanti merana.biasa-biasa sudah.

Qila berkata... [Reply]

biaselah budak zaman sekarang ni..lau bercinta macam nk satu dunia ni tau...haiiih...jgn lah anak aku sok2 jadi cmtu...jauhkanlah...

solo molo berkata... [Reply]

> *47!k@# : segmen Abg Ben lagi panas yer...

solo molo berkata... [Reply]

> storyfromme : bet0l tue...

solo molo berkata... [Reply]

> Qila : kawal pergaulan anak2 ye...