Selasa, Mac 22, 2011

AKU BENCI ROKOK !!!~




katakan tidak pada rokok...
klik blog En Ben kal0 berminat...
best ker mer0kok ???
nampak c0ol d0wh...
__________________________


Sila nyatakan KENAPA ANDA BENCI ROKOK ? Mesti lebih dari 100 patah perkataan ..

ada yang cakap mer0kok nie nampak bergaya... mer0kok nie nampak macho... mer0kok nie nampak semp0i... siap b0le buat asap bulat-bulat lagi... silap-silap b0le wat asap kuar kat tinge... tak ker c0ol d0wh... super duper c0ol... c0ol lah sangat ??? dulu pernah try mer0kok... amek sepam jer... masa tue f0rm 4... lepak kat padang... membe sebelah isap r0kok... mintak r0kok die... lepas sedut... pulangkan balik r0kok kat die... dalam hati dok cakap "apalah yang sedap sangat mer0kok nie ???"... tak sedap langsung !!! membazir duit, membazir tenaga, membazir masa dan memudaratkan kesihatan adalah... nafas berbau... badan berbau... kalo lelaki mer0kok p0n dah tak berkenan... nie pulak p0mpuan... paling pantang kal0 teng0k p0mpuan bertudung + berbaju kurung yang mer0kok... rasa macam nak pegi kat p0mpuan tue, tarik tudung pastu cucuh rokok kat bibir die... bangga sangat bile mer0kok... mai sini aku tampar pipi laju-laju...


Pesanan buat mereka yang merokok dan bakal merokok !

selamat mer0kok ye... kal0 b0le mer0koklah dengan lebih banyak... sehari 10 k0tak p0n 0k... duit k0rang sendiri jugakkan ???


Pendapat anda mengenai mereka yang merokok ini...

mereka nie dah terlampau kaya k0t... dah tak tau nak wat ape ngan duit... tak tue p0n d0rang rasa dala lama sangat hidup kat muka dunia nie... tue yang d0rang bak0r duit tue... kita bak0r... kite bak0r !!!~


p/s : suka dengan bau r0kok gudang garam... tak tau nape...


;']


18 comments:

uncle berkata... [Reply]

nasib baik uncle tak hisap rokok huhuu

Rafi Nilhan berkata... [Reply]

alamak..hehe..

Buuwa berkata... [Reply]

haiyakk rokok?? pi sana jau2.. jan dekat2.. ^_^

cik ayin berkata... [Reply]

bf kuat gile merokok...tak makan dek saman kalo nasihat

kay_are berkata... [Reply]

x ske rokok, pernah try sekali tapi daa.. ape jadah yang best asap tu aku pun xtau..

☀ Izzaty Hedry☀ berkata... [Reply]

npak cool bla merokok.. pas 2 dpt pnyakit.. lgi cooll...:D


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/03/aku-benci-rokok.html

Puan Kutu berkata... [Reply]

ohh tidak gudanggaramtu layg busuk..:)

Sham berkata... [Reply]

katakan tak nak...!

JIJI YU berkata... [Reply]

kalo orang merokok sebalah aku..terus aku sound suh maen jaoh2..

✿ milly molly ✿ berkata... [Reply]

dislike smoker! huhu

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim berkata... [Reply]

Sy benci rokok! :)

Lulu caldina berkata... [Reply]

Kalau kat kotak rokok tu mcm-mcm gambar ngeri mengenai kesan rokok keatas badan..tapi perokok masih tak sedar..Huh! Say NO to ROKOK

Qaseh dalia adelia berkata... [Reply]

tau xpe..bagus lah tuan blog ni tak merokok..hehe

-hanyaaku- berkata... [Reply]

rokok?? membazir je... :D

diana berkata... [Reply]

tak kisah perokok atau tak..
asal asap jangan asap kena akak sudah..
heheh

Kamarul Adli Bachek berkata... [Reply]

merokok tak kool dowh.

peace289 berkata... [Reply]

rokok itu haram...

♥xaturen♥ berkata... [Reply]

hisap rokok daun, murah skit.. tp kesan dia sama je.. he..he..