Khamis, Mac 31, 2011

5 blog paling kerap dilawati 2011...



tengok kat tajuk entry pon rasa macam suspen jer kan ???
rasa macam menarik jer...
5 blog paling kerap dilawati 2011...
dapat tahu pon dari blog UpProfits...
kemudian tengok kat blog DenaiHati.com ...
sebab blog nie yang wat projek nie...

senang saja...
[1] memula kena kenalpasti 5 blog paling kerap dilawati 2011...

blog ben ashaari

blog begins at forty

blog [r][a][y] eusouff


blog life's like that

blog dunia sebelah ZARA


[2] senaraikan 10 teman blogger korang yang korang rasa nak sertai projek nie...

- semua follower yang berminat...
memang tak rugi kalo korang sertai projek nie...
sebab ramai yang sertai...
bole kenal blogger-blogger laen...

[3] macam biasa, letak url entry korang kat sini ...


dengar cite, blog Mat Gebu, En Ben, Cik Yuyu, Redmummy tersenarai...

nak tengok senarai blog paling kerap dilawati 2011...
bole klik >>> sini ...


p/s : ntah ada ke tak blog cabuk nie dalam senarai ???


;']

9 comments:

ezumie esbarisma berkata... [Reply]

WAHH...tkot tgk tajuk hehhee

Liza @ Adzriel AB berkata... [Reply]

diliwati... silap taip kot.

Liza @ Adzriel AB berkata... [Reply]

wah... ada blog begins at forty la..

solo molo berkata... [Reply]

> ezumie esbarisma : janganla takut tengok tajuk... sertai dan lepas tue tajuk bole...hehehe...


> Liza @ Adzriel AB : thanks...dah diperbetulkan...jangan lupe sertai tau...

lalink7 berkata... [Reply]

xcabuk laa..okey la macam niee..heheh..

qucachahir berkata... [Reply]

saya dah join.. ;)
thankz invite..

miss frog berkata... [Reply]

saya dah follow incik solo molo..=)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ berkata... [Reply]

wahh!! weiyda takott nak join!!
tp yang first tu best..
pak cik beng2 boom kita!!

salam singgah dr mummy weiyda!!
nice entry!!
keep it up blogging ya!

new netry : http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/2011/03/kisah-cinta-sejatii-ko-ada-cinta-sejati.html

gedek! berkata... [Reply]

Weh!

I'm in!

Woooohoooo!