Rabu, Julai 15, 2009

warisan rimba, kemensah part 2


pukol 7 pg aku dh sedar tp mcm mls nk bangon...golek2 n kol 8:30 pg aku gerak turun kl...hari nie aku kena submit form CCAM kt Puan Fuziah sbb smlm OM Sharul dh pesan yg form tue kena submit sblm kol 12:30 tghari...so, sampi umah jer aku teros start pc...aku kena pindahlan data dari form lama ke form baru...abes jer, aku mandi n siap nk gerak g ofis...jumpa kak tuty jap psl SRC position n then jmpa Puan Fuziah...anta form n die check sket...

settle semua, aku gerak g HERO wangsa maju sbb kak midah pesan suro beli teh n kopi...balik umah salin baju n gerak balik g rimba warisan, kemensah...ms aku sampai kt warisan rimba tue, dorg dok mandi dlm kolam...mula2 aku ingt nk join, tp mcm mls plak nk tukar baju...so, aku lepak ngn kak ila n yanty sambil makan breakfast...isman tenggek air panas n kak ila wat air kopi n teh...aku dok melantak donut +nasi himpit + kuah kacang + sandwich...alhamdulillah... ;)



nie antara pic yg aku amek ms dorg ngah merendam maen air...



~ mereka ~






~ aksi kirin + eko ~


~ aksi terapung dari kak midah ~

~ isman + izah ~


~ apis + izah + nana + kak midah ~

~ nie dah kenapa? ~


~ berendam + minum air ~


~ izah + nana ~


~ aksi berahi dari eko ~

puas mandi, memasing naek atas bersihkan bdn dan kemas2 barang sbb dh nk balik dah...malasnyer nk balik kl...dlm pukol 2 ptg tue ktorg semua gerak balik kl...


~ ini yanty ~

~ berkemas sebelum balik ~


~ aksi sebelum balik ~


;)


10 comments:

Jinggo berkata... [Reply]

Hahahaha......kelakar dowh...da la tajuk aksi berahi dari ecko....mak ila pon gelak tgk gambo aku tu

nana berkata... [Reply]

♫♫♫ Berbumbungkan angkasa kelabu
Lantainya bumi retak seribu
Setiap langkah perjalananmu beronak berliku
Betapa berat mata memandang
Berat lagi menggalas bebannya
Belum sempat menitis ke pipi
Tangisan kering sendiri ♫♫♫

(khas utk kak ila n anak2nyer iaitu kocek,yanty n isman )

WALAUPUN teratak itu sedeyh..kolam mandinyer tetap menjadi pojaan hatiku .... kan ..kan ..kan ..

Yusoff berkata... [Reply]

huhu...rase cm nk pegi lagi jer...

Yusoff berkata... [Reply]

tapi kalau pegi lagi...jgn lupe bawak beras Faiza 3 kampit ok...yg 10kg ...

nana berkata... [Reply]

sorang sekilo ker k.mid ( untuk anak2 badak ker ..)
da la kocek tu makan byk ,abes makanan isman n yanty tu..xper na n iza up lagi 10kg lalalala :)

solo molo berkata... [Reply]

nana: ko ingt nie aper? sesi BERSAMAMU besama kak ila besau tue???

solo molo berkata... [Reply]

kak mid: nana makan jer dh bape kil0...tue bel0m campur lagi ayam yg kena jadi korban utk nana...

solo molo berkata... [Reply]

nana: korg berdua (nana n izah) larat ker nk bawak beras 10 kil0???

nana berkata... [Reply]

larat la ..kitaorg ader babymok aka bumblebee huhuhu

lalalalalala
:P

deuxelmyra berkata... [Reply]

sudah ar kowang nasi grg baru 6 pot pown tak abis...heheheheheh.. but thanx tu nana aka babymok aka bumblebee ( ye ker.. pasan..) yg mamam manyak2... yg penting botak aka corecheck aka monkey mkn sampai jilat senduk... hahahahahah