Isnin, Julai 13, 2009

camera baru + MP4 baru...



sebenarnyer dh lame aku plan nk beli camera baru since camera kodak aku wat hal...so, ms split break, aku ngn izah g klcc sbb aku plan nk beli camera...ktorg pinjam kete nana...mula2 masok sony shop, pastu canon n last sekali kedai FOTO FLASH...sebenarnya dulu aku penah beli camera brand kodak kt kedai nie tp camera tu problem..off automatik bile aku on...

so, mula2 cadang nk beli brand canon tp try tgk brand laen...last2 aku beli camera brand LUMIX...function p0n ok cam best jer...pastu terpandang plak MP4 philips...aku beli jugak...dpt half price...rembat sajo...lalala...abes beli camera n MP4 tue, kt0rg gerak g KFC sbb nk makan sbb lapo...


~ pic pertama yg akak tue snap kt camera LUMIX aku ~
____________________

sebelum terlupe, selasa n rabu nie ader team outing kt kem kemensah...x sabar nk mandi manda + makan2...

lalala...

KITA ENJOY !!!~

;)


13 comments:

fluffy berkata... [Reply]

Yeah dah ada Camera Digital ni. Boleh ada hobi baru, snap...snap...pictures.

Jangan lupa upload lagu Imran Ajmain (Seribu Tahun).

Ok?

solo molo berkata... [Reply]

mmg suke snap pic p0n...
;)

fluffy berkata... [Reply]

jangan tak share pics tu semua eh...

solo molo berkata... [Reply]

fluffy???
sp ek?

fluffy berkata... [Reply]

eh dah balik cuti eh?

fluffy berkata... [Reply]

team outing kt kem kemensah tu apa citer? xnak citer ke?

solo molo berkata... [Reply]

fluffy???
sp nie?

fluffy berkata... [Reply]

pembaca blog ler.
tak payah nak kenal p0n.
Nanti ada 0rang marah. xtak0t ker?

solo molo berkata... [Reply]

fluffy: whatever !!~

fluffy berkata... [Reply]

Tengah tunggu citer pasal kem tu.

fluffy berkata... [Reply]

dah tahu siapa fluffy kan (so its our secret ok)

fluffy berkata... [Reply]

Take care and wish you best of luck always!

nana berkata... [Reply]

fluffy ??hmmm ..
abg kocek...
nak sign leyh ??
auch
;)